Save the date: Tankstation Vakbeurs 2017 met speciale Carwash-Tour op dinsdag 14 november

De Tankstation Vakbeurs 2017 vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Het evenement is de jaarlijkse actieve netwerkdag voor tankstation- en wasbedrijven en toeleveranciers. Vanaf deze editie sluit het nieuwe medium CarwashPro aan. Dit betekent meer exposanten op het gebied van carwash en een speciaal workshop-programma. Noteer alvast dinsdag 14 november 2017 in uw agenda!

De Tankstation Vakbeurs zal deze editie dus een samenwerking zijn tussen het tank- en wasgedeelte. In voorgaande edities hebben we reeds een flink aantal bezoekers uit de carwash-branche mogen ontvangen. Dit jaar pakken we daarom nog grootser uit met een speciaal workshop-programma gericht op de autowasmarkt. Een speciale CarwashPro-Tour zorgt voor een duidelijk overzicht van was-gerelateerde bedrijven tussen de andere onderdelen van de beurs.

Afgelopen editie trok de beurs zo’n 1.400 geïnteresseerden. In aanloop naar het evenement zullen we met een aantal standhouders een voorschot nemen op de aankomende editie. Er zijn nu al meer carwash-exposanten dan voorgaande jaren en er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor andere geïnteresseerde standhouders. Het belooft door het speciale workshop-programma echt een zeer interessante ontmoetingsplaats te worden voor de carwash-wereld.

Exposeren

Heeft u interesse om ook te exposeren op de Tankstation Vakbeurs 2017? Vraag dan informatie op via www.tankstationvakbeurs.nl/exposeren/.

De Tankstation Vakbeurs 2017 is op dinsdag 14 november: save the date!

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs 2017? Ga naar www.tankstationvakbeurs.nl.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Save the date: Tankstation Vakbeurs 2017 met speciale Carwash-Tour op dinsdag 14 november | CarwashPro

Save the date: Tankstation Vakbeurs 2017 met speciale Carwash-Tour op dinsdag 14 november

De Tankstation Vakbeurs 2017 vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten. Het evenement is de jaarlijkse actieve netwerkdag voor tankstation- en wasbedrijven en toeleveranciers. Vanaf deze editie sluit het nieuwe medium CarwashPro aan. Dit betekent meer exposanten op het gebied van carwash en een speciaal workshop-programma. Noteer alvast dinsdag 14 november 2017 in uw agenda!

De Tankstation Vakbeurs zal deze editie dus een samenwerking zijn tussen het tank- en wasgedeelte. In voorgaande edities hebben we reeds een flink aantal bezoekers uit de carwash-branche mogen ontvangen. Dit jaar pakken we daarom nog grootser uit met een speciaal workshop-programma gericht op de autowasmarkt. Een speciale CarwashPro-Tour zorgt voor een duidelijk overzicht van was-gerelateerde bedrijven tussen de andere onderdelen van de beurs.

Afgelopen editie trok de beurs zo’n 1.400 geïnteresseerden. In aanloop naar het evenement zullen we met een aantal standhouders een voorschot nemen op de aankomende editie. Er zijn nu al meer carwash-exposanten dan voorgaande jaren en er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor andere geïnteresseerde standhouders. Het belooft door het speciale workshop-programma echt een zeer interessante ontmoetingsplaats te worden voor de carwash-wereld.

Exposeren

Heeft u interesse om ook te exposeren op de Tankstation Vakbeurs 2017? Vraag dan informatie op via www.tankstationvakbeurs.nl/exposeren/.

De Tankstation Vakbeurs 2017 is op dinsdag 14 november: save the date!

Meer weten over de Tankstation Vakbeurs 2017? Ga naar www.tankstationvakbeurs.nl.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.