Brandweer, Facebook

Onderzoek naar ontploffing in Canadese carwash

Bronfoto: Brandweer

Bij Lazer Wash, een carwash in het Canadese Red Deer, heeft afgelopen week een explosie plaatsgevonden. Deze ontstond nadat een brandbare vloeistof vlam vatte en dus ontplofte. De politiechef van de stad in Canada meldt dat de oorzaak van het incident wordt onderzocht. Bij de explosie raakten drie mensen gewond.

Volgens de politie werkte de medewerkers vlakbij een pot van het product dat naftaleen bevatte. Een vonk zorgde ervoor dat het product ontbrandde. Drie mensen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Onder hen viel volgens de politie één zwaargewonde.

Onderzoek

Het Canadian Center for Occupational Health and Safety (CCOHS) is een onderzoek gestart naar het ongeval. Er wordt onderzocht wat precies voor de ontploffing zorgde. Volgens CTV News meldden getuigen een harde knal te hebben gehoord, waarna ze zijn gaan helpen. Een andere ooggetuige meldt dat hij iemand brandend het pand uit zag rennen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onderzoek naar ontploffing in Canadese carwash | CarwashPro
Brandweer, Facebook

Onderzoek naar ontploffing in Canadese carwash

Bronfoto: Brandweer

Bij Lazer Wash, een carwash in het Canadese Red Deer, heeft afgelopen week een explosie plaatsgevonden. Deze ontstond nadat een brandbare vloeistof vlam vatte en dus ontplofte. De politiechef van de stad in Canada meldt dat de oorzaak van het incident wordt onderzocht. Bij de explosie raakten drie mensen gewond.

Volgens de politie werkte de medewerkers vlakbij een pot van het product dat naftaleen bevatte. Een vonk zorgde ervoor dat het product ontbrandde. Drie mensen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Onder hen viel volgens de politie één zwaargewonde.

Onderzoek

Het Canadian Center for Occupational Health and Safety (CCOHS) is een onderzoek gestart naar het ongeval. Er wordt onderzocht wat precies voor de ontploffing zorgde. Volgens CTV News meldden getuigen een harde knal te hebben gehoord, waarna ze zijn gaan helpen. Een andere ooggetuige meldt dat hij iemand brandend het pand uit zag rennen.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.