wasstraat, Christ

Century Autogroep geeft teaser nieuwe wasstraat

De Century Autogroep maakt autobezitters alvast warm voor de opening van de nieuwe wasstraat medio april 2018. De nieuwe wasgelegenheid opent op de autocampus aan de Bornholmstraat in Groningen. Vorig jaar al kondigde de autogroep de nieuwbouw aan, over enkele maanden is het eindelijk ook zo ver. 

Op dezelfde locatie, bij de wasstraat gaat Century meer diensten bieden dan alleen het wassen van de auto. Er komt een schadeherstellokatie, een ombouwlocatie en een foodplaza-concept. Aan de wasstraat zal volgens de autogroep een belevingsconcept worden toegevoegd waardoor het een leuke ervaring wordt voor zowel jong als oud.

Wasstraat

De nieuwe wasstraat die geplaatst wordt bij Century, is van leverancier Christ. Dit zorgt meteen ook voor een primeur. Het nieuwe wascentrum krijgt als eerste locatie de nieuwste voorwasboog van de Duitse leverancier. Het bedrijf zelf is vooral trots op de duurzaamheid van de nieuwe wasgelegenheid. Ze noemen het zelf één van de meest duurzame wasstraten van Nederland. Dit komt volgens hen vooral doordat aan de allerstrengste milieu- en duurzaamheidseisen wordt voldaan.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Century Autogroep geeft teaser nieuwe wasstraat | CarwashPro
wasstraat, Christ

Century Autogroep geeft teaser nieuwe wasstraat

De Century Autogroep maakt autobezitters alvast warm voor de opening van de nieuwe wasstraat medio april 2018. De nieuwe wasgelegenheid opent op de autocampus aan de Bornholmstraat in Groningen. Vorig jaar al kondigde de autogroep de nieuwbouw aan, over enkele maanden is het eindelijk ook zo ver. 

Op dezelfde locatie, bij de wasstraat gaat Century meer diensten bieden dan alleen het wassen van de auto. Er komt een schadeherstellokatie, een ombouwlocatie en een foodplaza-concept. Aan de wasstraat zal volgens de autogroep een belevingsconcept worden toegevoegd waardoor het een leuke ervaring wordt voor zowel jong als oud.

Wasstraat

De nieuwe wasstraat die geplaatst wordt bij Century, is van leverancier Christ. Dit zorgt meteen ook voor een primeur. Het nieuwe wascentrum krijgt als eerste locatie de nieuwste voorwasboog van de Duitse leverancier. Het bedrijf zelf is vooral trots op de duurzaamheid van de nieuwe wasgelegenheid. Ze noemen het zelf één van de meest duurzame wasstraten van Nederland. Dit komt volgens hen vooral doordat aan de allerstrengste milieu- en duurzaamheidseisen wordt voldaan.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.