Big Event

Big Event krijgt opvolging na succesvolle eerste editie

De eerste editie van het Big Event, georganiseerd door Allcos in Emmeloord, importeur van onder andere Kenotek, is volgens eigenaar Thijs Stam een groot succes. “Het evenement werd zeer goed bezocht door allemaal professionals uit de branche. Dat was ook onze insteek, een evenement enkel en alleen voor mensen uit de branche”, legt hij uit. Door het grote succes werd al gelijk besloten een vervolg aan het Big Event te geven. 

De bezoekers zijn volgens Stam allen zeer enthousiast over de opzet. “Er zijn aardig wat deals gesloten. De exposanten hebben goede leads aan ons evenement overgehouden en bezoekers waren blij met de vele goede aanbiedingen van diezelfde exposanten dus eigenlijk een win-win.” Veel carwashondernemers wisten de eerste editie de weg naar Emmeloord te vinden. Daarnaast waren er op het gebied van carcare ook een hoop bezoekers.

Vervolg

Het evenement vond plaats in de bedrijfshal van Allcos. Op het terrein voor het gebouw werd een tent geplaatst waardoor een ruime opzet mogelijk werd. “Mensen waren ook erg te spreken over de catering, vooral de verse pizza’s vonden gretig aftrek”, zegt hij lachend. Meerdere leveranciers waaronder DiBO demonstreerden machines en producten. “We denken aan een vervolg, dat zou dan over ongeveer twee jaar moeten plaatsvinden en echt een 2.0 versie worden. We hebben deze eerste keer gelijk iets moois neergezet.”

Lees ook: Big Event als alternatief voor Nederlandse automotive beurzen

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Big Event krijgt opvolging na succesvolle eerste editie | CarwashPro
Big Event

Big Event krijgt opvolging na succesvolle eerste editie

De eerste editie van het Big Event, georganiseerd door Allcos in Emmeloord, importeur van onder andere Kenotek, is volgens eigenaar Thijs Stam een groot succes. “Het evenement werd zeer goed bezocht door allemaal professionals uit de branche. Dat was ook onze insteek, een evenement enkel en alleen voor mensen uit de branche”, legt hij uit. Door het grote succes werd al gelijk besloten een vervolg aan het Big Event te geven. 

De bezoekers zijn volgens Stam allen zeer enthousiast over de opzet. “Er zijn aardig wat deals gesloten. De exposanten hebben goede leads aan ons evenement overgehouden en bezoekers waren blij met de vele goede aanbiedingen van diezelfde exposanten dus eigenlijk een win-win.” Veel carwashondernemers wisten de eerste editie de weg naar Emmeloord te vinden. Daarnaast waren er op het gebied van carcare ook een hoop bezoekers.

Vervolg

Het evenement vond plaats in de bedrijfshal van Allcos. Op het terrein voor het gebouw werd een tent geplaatst waardoor een ruime opzet mogelijk werd. “Mensen waren ook erg te spreken over de catering, vooral de verse pizza’s vonden gretig aftrek”, zegt hij lachend. Meerdere leveranciers waaronder DiBO demonstreerden machines en producten. “We denken aan een vervolg, dat zou dan over ongeveer twee jaar moeten plaatsvinden en echt een 2.0 versie worden. We hebben deze eerste keer gelijk iets moois neergezet.”

Lees ook: Big Event als alternatief voor Nederlandse automotive beurzen

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.