Dibo, wasbox, st petersburg

Bijzonder evenement op DiBO-locatie Sint-Petersburg

In het Russische Sint-Petersburg is de nieuwste autoclub feestelijk gepresenteerd. In wasboxen geplaatst door het Belgische DiBO werd een spetterend evenement gehouden. Het gaat om de eerste woman-only autoclub van de stad, de ‘Car Girls Club’. 

DiBO carwash Polustrovsky in Sint-Petersburg was dé place to be voor het openingsevenement van deze vrouwelijke autoliefhebbers. Er waren verschillende activiteiten, waaronder een wedstrijd waarbij je een DiBO waskaart ter waarde van 5000 roebel omgerekend zo’n 65 euro kon winnen. De dames van ‘Car girls club’ hebben hun hart op de goede plaats, met de opbrengsten van de dag werd speelgoed aangekocht voor een lokaal weeshuis.

Rusland

De nieuwe installatie in Sint-Petersburg is niet de enige die de Belgische fabrikant heeft geplaatst in Rusland. Volgens Jeroen van de Fijnaart is het merk populair in het Oostblok. “Onze machines hebben enkele speciale features die ervoor zorgen dat ze extreem geschikt zijn voor koude landen met strenge winters”, zegt hij. De New 2000 kan uitgerust worden met vloerverwarming waardoor er ook bij barre omstandigheden ijsvrij gewassen kan worden in de wasbox.

Vooral typisch voor een land als Rusland is volgens hem de vorstbeveiliging. “Vaak leveren we dat in combinatie met vloerverwarming. Het gaat om een gesloten systeem dat wordt gescheiden per wasbox. Er zitten dan hogedrukkleppen op de spoel- en borstel lans. De lansen worden uitgerust met vorstpistolen zodat ze onafhankelijk van elkaar beveiligd zijn. Zo kan er gewassen worden tot -25 graden Celsius.” Wat betreft het betalen zijn volgens hem vooral de waspassen heel populair in Rusland.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bijzonder evenement op DiBO-locatie Sint-Petersburg | CarwashPro
Dibo, wasbox, st petersburg

Bijzonder evenement op DiBO-locatie Sint-Petersburg

In het Russische Sint-Petersburg is de nieuwste autoclub feestelijk gepresenteerd. In wasboxen geplaatst door het Belgische DiBO werd een spetterend evenement gehouden. Het gaat om de eerste woman-only autoclub van de stad, de ‘Car Girls Club’. 

DiBO carwash Polustrovsky in Sint-Petersburg was dé place to be voor het openingsevenement van deze vrouwelijke autoliefhebbers. Er waren verschillende activiteiten, waaronder een wedstrijd waarbij je een DiBO waskaart ter waarde van 5000 roebel omgerekend zo’n 65 euro kon winnen. De dames van ‘Car girls club’ hebben hun hart op de goede plaats, met de opbrengsten van de dag werd speelgoed aangekocht voor een lokaal weeshuis.

Rusland

De nieuwe installatie in Sint-Petersburg is niet de enige die de Belgische fabrikant heeft geplaatst in Rusland. Volgens Jeroen van de Fijnaart is het merk populair in het Oostblok. “Onze machines hebben enkele speciale features die ervoor zorgen dat ze extreem geschikt zijn voor koude landen met strenge winters”, zegt hij. De New 2000 kan uitgerust worden met vloerverwarming waardoor er ook bij barre omstandigheden ijsvrij gewassen kan worden in de wasbox.

Vooral typisch voor een land als Rusland is volgens hem de vorstbeveiliging. “Vaak leveren we dat in combinatie met vloerverwarming. Het gaat om een gesloten systeem dat wordt gescheiden per wasbox. Er zitten dan hogedrukkleppen op de spoel- en borstel lans. De lansen worden uitgerust met vorstpistolen zodat ze onafhankelijk van elkaar beveiligd zijn. Zo kan er gewassen worden tot -25 graden Celsius.” Wat betreft het betalen zijn volgens hem vooral de waspassen heel populair in Rusland.

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.