Fotoalbum: kick-off project Duurzame Inzetbaarheid

Verschillende carwash- en tankstation-ondernemers keken toe hoe Leontien van Moorsel de kick-off van het project Duurzame Inzetbaarheid verzorgde. Tijdens een feestelijk evenement gaf ze een kijkje in haar eigen leven. 

Op de foto’s van de dag is ook goed te zien dat het zien dat het verleden en haar levensverhaal nog altijd emoties oproept. De viervoudig Olympisch Kampioene heeft er haar taak van gemaakt om zoveel mogelijk mensen een burn-out te besparen.

Total Aurora

De kick-off wordt gehouden bij het moderne Total Aurora aan de A4. Waar het enorme led-scherm voor het evenement nog reclames laat zien van Café Bonjour, wordt dit na de presentaties omgetoverd in een reclame voor de nieuwe campagne. Een kleine impressie van het feestje is hieronder te vinden:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoalbum: kick-off project Duurzame Inzetbaarheid | CarwashPro

Fotoalbum: kick-off project Duurzame Inzetbaarheid

Verschillende carwash- en tankstation-ondernemers keken toe hoe Leontien van Moorsel de kick-off van het project Duurzame Inzetbaarheid verzorgde. Tijdens een feestelijk evenement gaf ze een kijkje in haar eigen leven. 

Op de foto’s van de dag is ook goed te zien dat het zien dat het verleden en haar levensverhaal nog altijd emoties oproept. De viervoudig Olympisch Kampioene heeft er haar taak van gemaakt om zoveel mogelijk mensen een burn-out te besparen.

Total Aurora

De kick-off wordt gehouden bij het moderne Total Aurora aan de A4. Waar het enorme led-scherm voor het evenement nog reclames laat zien van Café Bonjour, wordt dit na de presentaties omgetoverd in een reclame voor de nieuwe campagne. Een kleine impressie van het feestje is hieronder te vinden:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.