Rob Kamphues, Tankstation Vakbeurs, carwash, Eenzet Carwash

Verdieping voor carwashsector op Tankstation en Carwash Vakbeurs

Nog nooit eerder werden er zoveel verdiepingsmogelijkheden geboden op de Tankstation en Carwash Vakbeurs. Het programma op de tweede dag, 22 november, staat bomvol sprekers over de carwashssector. Vandaag zijn de laatste sprekers toegevoegd. Het is inmiddels ook mogelijk om in te schrijven voor de verschillende workshops.

Allereerst komt er een vervolg op het populaire carwash discussieforum van voorgaande editie. De zaal was al snel vol. Wil je deze sessie volgen, dan is snel inschrijven slim. De sprekers van deze editie zijn nog niet helemaal bekend en zullen deels nog even een verassing blijven. Wel zullen er meer ondernemers plaatsnemen aan tafel en zullen de onderwerpen praktischer van aard zijn.

Connectiviteit

Wie inmiddels geen onbekend gezicht meer is op de beurs, is Rob Kamphues. EenzetCarwash nodigt de coureur en televisiepresentator wederom uit op de beurs. Hij zal net als vorige editie weer een workshop verzorgen. Ook deze sessie zat vorig jaar binnen no-time vol. Dit jaar gaat hij wat dieper in op de carwashmarkt dan voorgaande editie.

“Rob zal eerst wat inside-information geven over het team achter Max Verstappen. Hij vertelt zijn visie op het belang van connectiviteit in de Formule 1. In de carwashwereld is dit ook een steeds belangrijker geworden onderwerp waar we met EenzetCarwash flink op inspelen met onze speciale systemen”, legt Jan van Dillen van EenzetCarwash uit. Hij denkt dat dit jaar nog interessanter gaat worden dan vorige editie.

Een baan om van te houden

Onder de titel ‘Een baan om van te houden!’ geven Sandra van de Veen en Ties van Dijk namens opleidingsfonds OOTW onder andere tips en tricks voor het voeren van gesprekken met medewerkers. Het centrale thema bij het fonds is dit jaar duurzame inzetbaarheid. De vraag is hoe maak je de manager/werkgever bewust van zijn taak om de medewerker te begeleiden in het bewust worden van zijn/haar inzetbaarheid, nu maar ook zodat de medewerker het werk in de toekomst kan blijven uitvoeren.

OOTW kwam onlangs met een speciale koektrommel voor carwashes en tankstations. Het doel hiervan is dat managers onder het genut van een koekje een goed gesprek met de medewerkers voeren. Managers moeten er zo volgens het opleidingsfonds achterkomen wat een medewerker beweegt en wat er speelt. Volgens hen is het moeilijk goede mensen te krijgen, een tweede stap is om ze ook te houden. Wat een medewerker energie geeft is dan een belangrijk punt. Tijdens de workshop wordt dieper op de materie ingegaan.

Makkelijk wassen

Carwashfabrikant WashTec is ook niet alleen aanwezig met een stand. Ook de Duitse fabrikant zal een workshop verzorgen. Auke van den Brink zal vertellen over hoe het wassen makkelijker kan. Want gemak is bij wassen volgens WashTec heel belangrijk. Op de Uniti Expo werd speciaal daarvoor een concept genaamd EasyCarwash gelanceerd. Van den Brink zal hier tijdens de sessie meer over vertellen. Daarnaast staan verdienmodellen centraal.

Aangezien vanuit de carwashbranche steeds vaker vragen komen over het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zal Caroline Bekkering, Adviseur werkgeverszaken bij Bovag hier meer over vertellen. Nieuw op de beurs en in het workshopprogramma dit jaar is leverancier Savona. Zij zullen meer vertellen over de nieuwste concepten en trends in de wasbox-wereld.

De workshops zijn gratis te volgen. Inschrijven kan hier of via volgende banner:

tankstation vakbeurs

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verdieping voor carwashsector op Tankstation en Carwash Vakbeurs | CarwashPro
Rob Kamphues, Tankstation Vakbeurs, carwash, Eenzet Carwash

Verdieping voor carwashsector op Tankstation en Carwash Vakbeurs

Nog nooit eerder werden er zoveel verdiepingsmogelijkheden geboden op de Tankstation en Carwash Vakbeurs. Het programma op de tweede dag, 22 november, staat bomvol sprekers over de carwashssector. Vandaag zijn de laatste sprekers toegevoegd. Het is inmiddels ook mogelijk om in te schrijven voor de verschillende workshops.

Allereerst komt er een vervolg op het populaire carwash discussieforum van voorgaande editie. De zaal was al snel vol. Wil je deze sessie volgen, dan is snel inschrijven slim. De sprekers van deze editie zijn nog niet helemaal bekend en zullen deels nog even een verassing blijven. Wel zullen er meer ondernemers plaatsnemen aan tafel en zullen de onderwerpen praktischer van aard zijn.

Connectiviteit

Wie inmiddels geen onbekend gezicht meer is op de beurs, is Rob Kamphues. EenzetCarwash nodigt de coureur en televisiepresentator wederom uit op de beurs. Hij zal net als vorige editie weer een workshop verzorgen. Ook deze sessie zat vorig jaar binnen no-time vol. Dit jaar gaat hij wat dieper in op de carwashmarkt dan voorgaande editie.

“Rob zal eerst wat inside-information geven over het team achter Max Verstappen. Hij vertelt zijn visie op het belang van connectiviteit in de Formule 1. In de carwashwereld is dit ook een steeds belangrijker geworden onderwerp waar we met EenzetCarwash flink op inspelen met onze speciale systemen”, legt Jan van Dillen van EenzetCarwash uit. Hij denkt dat dit jaar nog interessanter gaat worden dan vorige editie.

Een baan om van te houden

Onder de titel ‘Een baan om van te houden!’ geven Sandra van de Veen en Ties van Dijk namens opleidingsfonds OOTW onder andere tips en tricks voor het voeren van gesprekken met medewerkers. Het centrale thema bij het fonds is dit jaar duurzame inzetbaarheid. De vraag is hoe maak je de manager/werkgever bewust van zijn taak om de medewerker te begeleiden in het bewust worden van zijn/haar inzetbaarheid, nu maar ook zodat de medewerker het werk in de toekomst kan blijven uitvoeren.

OOTW kwam onlangs met een speciale koektrommel voor carwashes en tankstations. Het doel hiervan is dat managers onder het genut van een koekje een goed gesprek met de medewerkers voeren. Managers moeten er zo volgens het opleidingsfonds achterkomen wat een medewerker beweegt en wat er speelt. Volgens hen is het moeilijk goede mensen te krijgen, een tweede stap is om ze ook te houden. Wat een medewerker energie geeft is dan een belangrijk punt. Tijdens de workshop wordt dieper op de materie ingegaan.

Makkelijk wassen

Carwashfabrikant WashTec is ook niet alleen aanwezig met een stand. Ook de Duitse fabrikant zal een workshop verzorgen. Auke van den Brink zal vertellen over hoe het wassen makkelijker kan. Want gemak is bij wassen volgens WashTec heel belangrijk. Op de Uniti Expo werd speciaal daarvoor een concept genaamd EasyCarwash gelanceerd. Van den Brink zal hier tijdens de sessie meer over vertellen. Daarnaast staan verdienmodellen centraal.

Aangezien vanuit de carwashbranche steeds vaker vragen komen over het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zal Caroline Bekkering, Adviseur werkgeverszaken bij Bovag hier meer over vertellen. Nieuw op de beurs en in het workshopprogramma dit jaar is leverancier Savona. Zij zullen meer vertellen over de nieuwste concepten en trends in de wasbox-wereld.

De workshops zijn gratis te volgen. Inschrijven kan hier of via volgende banner:

tankstation vakbeurs

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.