Fotoreportage: Autowasboulevard Zeist

Autowasboulevard Zeist heeft recentelijk de wasstraat vernieuwd. De oude vloer heeft het veld geruimd voor de MesaCon 6000 troffelvloer. Deze wasgelegenheid is voorzien van een felgroene vloer met paarse strepen. De kleuren van het bedrijfslogo komen terug in de coating zoals goed te zien is in deze fotoreportage.

Mesa Coatings verzorgde de aanleg van de vloer. De onderneming uit het Brabantse Bladel wist de klus snel te klaren, zodat de klanten van Autowasboulevard Zeist binnen no time weer door de wasstraat konden. In deze compilatie zijn de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: Autowasboulevard Zeist | CarwashPro