CarwashPro.de: nieuw team, nieuwe naam en nieuwe energie

Het Duitse broertje van CarwashPro heeft een metamorfose ondergaan. Naast een verse domeinnaam zijn er meerdere veranderingen te bespeuren op dit Duitse online vakmagazine. Zo staat er een nieuw team aan het roer van deze website. Nog meer eigen nieuws plaatsen en de naamsbekendheid vergroten, is het streven.

Voorheen eindigde de domeinnaam van de Duitse CarwashPro nog op eu, maar sinds maart is CarwashPro.de het nieuwe webadres van dit online vakplatform. Naast een naamsverandering vonden er meerdere metamorfoses plaats.

Kantoor Duitsland

Zo heeft CarwashPro.de een nieuw onderkomen gevonden in het Duitse Koblenz. In dit hoofdkwartier werken Business Development Manager Anna Ewert – Schwarzwälder en redacteur Eva Heuft samen om de naamsbekendheid van dit online vakblad te verhogen. Meer nieuws met meer diepgang bieden en de samenwerking met de branche aangaan, is het doel.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarwashPro.de: nieuw team, nieuwe naam en nieuwe energie | CarwashPro

CarwashPro.de: nieuw team, nieuwe naam en nieuwe energie

Het Duitse broertje van CarwashPro heeft een metamorfose ondergaan. Naast een verse domeinnaam zijn er meerdere veranderingen te bespeuren op dit Duitse online vakmagazine. Zo staat er een nieuw team aan het roer van deze website. Nog meer eigen nieuws plaatsen en de naamsbekendheid vergroten, is het streven.

Voorheen eindigde de domeinnaam van de Duitse CarwashPro nog op eu, maar sinds maart is CarwashPro.de het nieuwe webadres van dit online vakplatform. Naast een naamsverandering vonden er meerdere metamorfoses plaats.

Kantoor Duitsland

Zo heeft CarwashPro.de een nieuw onderkomen gevonden in het Duitse Koblenz. In dit hoofdkwartier werken Business Development Manager Anna Ewert – Schwarzwälder en redacteur Eva Heuft samen om de naamsbekendheid van dit online vakblad te verhogen. Meer nieuws met meer diepgang bieden en de samenwerking met de branche aangaan, is het doel.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.