Liveblog TVB19 – Eerste dag Tankstation Vakbeurs in volle gang

De vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs is van start gegaan. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag staat het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen op de beursvloer. Gedurende de dag wordt deze blog bijgewerkt. 

Het aantal exposanten is tijdens de vijfde editie groter dan ooit. Alle belangrijke spelers uit de branche zijn als exposant van de partij op de vloer. Dat de branche volop in verandering is, blijkt onder meer uit de focus op alternatieve brandstoffen. Het aantal exposanten dat zich richt op elektrisch rijden en laden is opvallend groot.

De rol die de shop inneemt wordt steeds belangrijker. Food speelt daarbij een grote rol. Sligro presenteert zich samen met een groot aantal partners op een royaal Foodcourt. Ook Lekkerland pakt flink uit met een fraaie stand in hal 2. Dunkin’ heeft zelfs een primeur in petto voor de bezoekers van de vakbeurs. Het koffie- en donutmerk heeft introduceert drie verschillende concepten speciaal voor tankstation-ondernemers.

Focus op carwash

Ook op gebied van carwash zijn alle grote partijen aanwezig in Houten. EenzetCarwash pakt uit met het Smartwash by Istobal-concept. WashTec toont de roll-over SmartCare, terwijl ook Christ en DiBO laten zien wat ze in huis hebben. Ook in Workshopzaal I draait het om carwash. Marcel van der Lans van WashTec vertelt in een lezing wat zijn werk als carwashcoach inhoudt en hoe hij grote spelers als Shell hielp om meer rendement uit hun wasgelegenheid te halen. Later op de dag gaat het team van Mesa Coatings dieper in op het belang van een vloer in een carwash. De ondergrond geeft eigenlijk al aan wat je kunt verwachten van een carwash. Een goed onderhouden, gripvaste vloer vertelt dat de ondernemer oog heeft voor veiligheid en een goede uitstraling.

Op beide dagen kunnen bezoekers van de vakbeurs in Expo Houten een groot aantal workshops en presentaties bijwonen over heel veel verschillende onderwerpen. In totaal staan er zo’n twintig sessies op het programma. Vooraf aanmelden voor het workshopprogramma is niet nodig.

De eerste dag van de Tankstation Vakbeurs staat ook in het teken van het Nationaal Tankstation Congres. Het programma draait volledig om ‘De toekomst van de shop’. Tijdens het congres krijgen ondernemers handvatten om van hun shop een nog succesvollere onderneming te maken. Op het programma staan dit jaar presentaties van onder meer Marnix Koopmans (VNPI), Rien De Koning (More2Market), Eric van Voorthuizen (SWO De Splinter), Ties van Dijk (Breaking Habits), Hilde van der Stoel & Nicole in ‘t Veld (Lavazza & De Haan Minerale Oliën), Puck Wilbers en Ewout Klok (HTC Advies & BETA).

Uitreiking Tankstation Challenge

Tijdens de netwerkborrel wordt de winnaar van de Tankstation Challenge bekendgemaakt. Er zijn nog vijf tankstations in de race voor de Tankstation Challenge 2019. Kanshebbers op de titel zijn Ototol Peut de Spijk in Spijkenisse, Bie Olthof in Nijverdal, het Multi Fuel Service Tankstation van Kuster Olie in Groenlo, Shell De Jong in Katwijk en Esso de Rotonde van Lagendijk in ‘s-Gravenzande. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs 2019 maakt de jury de toptien bekend en worden de drie best scorende tankstations in het zonnetje gezet.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Liveblog TVB19 – Eerste dag Tankstation Vakbeurs in volle gang | CarwashPro

Liveblog TVB19 – Eerste dag Tankstation Vakbeurs in volle gang

De vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs is van start gegaan. Twee dagen lang staat Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag staat het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen op de beursvloer. Gedurende de dag wordt deze blog bijgewerkt. 

Het aantal exposanten is tijdens de vijfde editie groter dan ooit. Alle belangrijke spelers uit de branche zijn als exposant van de partij op de vloer. Dat de branche volop in verandering is, blijkt onder meer uit de focus op alternatieve brandstoffen. Het aantal exposanten dat zich richt op elektrisch rijden en laden is opvallend groot.

De rol die de shop inneemt wordt steeds belangrijker. Food speelt daarbij een grote rol. Sligro presenteert zich samen met een groot aantal partners op een royaal Foodcourt. Ook Lekkerland pakt flink uit met een fraaie stand in hal 2. Dunkin’ heeft zelfs een primeur in petto voor de bezoekers van de vakbeurs. Het koffie- en donutmerk heeft introduceert drie verschillende concepten speciaal voor tankstation-ondernemers.

Focus op carwash

Ook op gebied van carwash zijn alle grote partijen aanwezig in Houten. EenzetCarwash pakt uit met het Smartwash by Istobal-concept. WashTec toont de roll-over SmartCare, terwijl ook Christ en DiBO laten zien wat ze in huis hebben. Ook in Workshopzaal I draait het om carwash. Marcel van der Lans van WashTec vertelt in een lezing wat zijn werk als carwashcoach inhoudt en hoe hij grote spelers als Shell hielp om meer rendement uit hun wasgelegenheid te halen. Later op de dag gaat het team van Mesa Coatings dieper in op het belang van een vloer in een carwash. De ondergrond geeft eigenlijk al aan wat je kunt verwachten van een carwash. Een goed onderhouden, gripvaste vloer vertelt dat de ondernemer oog heeft voor veiligheid en een goede uitstraling.

Op beide dagen kunnen bezoekers van de vakbeurs in Expo Houten een groot aantal workshops en presentaties bijwonen over heel veel verschillende onderwerpen. In totaal staan er zo’n twintig sessies op het programma. Vooraf aanmelden voor het workshopprogramma is niet nodig.

De eerste dag van de Tankstation Vakbeurs staat ook in het teken van het Nationaal Tankstation Congres. Het programma draait volledig om ‘De toekomst van de shop’. Tijdens het congres krijgen ondernemers handvatten om van hun shop een nog succesvollere onderneming te maken. Op het programma staan dit jaar presentaties van onder meer Marnix Koopmans (VNPI), Rien De Koning (More2Market), Eric van Voorthuizen (SWO De Splinter), Ties van Dijk (Breaking Habits), Hilde van der Stoel & Nicole in ‘t Veld (Lavazza & De Haan Minerale Oliën), Puck Wilbers en Ewout Klok (HTC Advies & BETA).

Uitreiking Tankstation Challenge

Tijdens de netwerkborrel wordt de winnaar van de Tankstation Challenge bekendgemaakt. Er zijn nog vijf tankstations in de race voor de Tankstation Challenge 2019. Kanshebbers op de titel zijn Ototol Peut de Spijk in Spijkenisse, Bie Olthof in Nijverdal, het Multi Fuel Service Tankstation van Kuster Olie in Groenlo, Shell De Jong in Katwijk en Esso de Rotonde van Lagendijk in ‘s-Gravenzande. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs 2019 maakt de jury de toptien bekend en worden de drie best scorende tankstations in het zonnetje gezet.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.