Video: Mesa Coatings legt vloer bij Hello Carwash

DICO is bezig met de bouw van Hello Carwash en de werkzaamheden verlopen voorspoedig. Mesa Coatings plaatste recentelijk de vloer bij de nieuwe wasgelegenheid. Er is een video van de werkzaamheden gemaakt.

Het team van Mesa Coatings heeft een gripvaste en vloeistofdichte ondergrond geplaatst. Hello Carwash wordt de nieuwe showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed.

Lees ook: 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Mesa Coatings legt vloer bij Hello Carwash | CarwashPro

Video: Mesa Coatings legt vloer bij Hello Carwash

DICO is bezig met de bouw van Hello Carwash en de werkzaamheden verlopen voorspoedig. Mesa Coatings plaatste recentelijk de vloer bij de nieuwe wasgelegenheid. Er is een video van de werkzaamheden gemaakt.

Het team van Mesa Coatings heeft een gripvaste en vloeistofdichte ondergrond geplaatst. Hello Carwash wordt de nieuwe showroom van DICO. Het pand beslaat 4.000 m2 en wordt in samenwerking gebouwd met Steingoed Projectontwikkeling en Heerenstede Vastgoed.

Lees ook: 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.