DICO geeft voorproefje op nieuwe wasgelegenheid in vlog

Het gaat hard met de bouw van Hello Carwash, de nieuwe wasgelegenheid van DICO die op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam wordt gebouwd. In deze laatste vlog van het jaar nemen Jeroen Visser en Theo Heikamp je mee door de nieuwe hal. Hoe staan de zaken er eind 2019 voor?

De laatste hand wordt inmiddels gelegd aan Hello Carwash. Deze immense wasgelegenheid fungeert als nieuwe showroom van DICO en gaat 4.000 m2 beslaan. In deze video krijg je een kijkje in de hal en vertellen Visser en Heikamp hoe de werkzaamheden vorderen.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DICO geeft voorproefje op nieuwe wasgelegenheid in vlog | CarwashPro

DICO geeft voorproefje op nieuwe wasgelegenheid in vlog

Het gaat hard met de bouw van Hello Carwash, de nieuwe wasgelegenheid van DICO die op de grens van Capelle aan den IJssel en Rotterdam wordt gebouwd. In deze laatste vlog van het jaar nemen Jeroen Visser en Theo Heikamp je mee door de nieuwe hal. Hoe staan de zaken er eind 2019 voor?

De laatste hand wordt inmiddels gelegd aan Hello Carwash. Deze immense wasgelegenheid fungeert als nieuwe showroom van DICO en gaat 4.000 m2 beslaan. In deze video krijg je een kijkje in de hal en vertellen Visser en Heikamp hoe de werkzaamheden vorderen.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.