Washin7 breidt uit met twee vestigingen en verbouwproject

Het gaat goed met Washin7, want de carwash-keten is druk bezig met een aantal bouw- en verbouwprojecten. Zo worden in Eindhoven en Venlo nieuwe vestigingen gebouwd. Ook staat een verbouwing van het huidige filiaal in Eindhoven op de planning. Directeur Frank Vekemans en operationeel manager Stefan Felix van Washin7 gaan dieper in op hun toekomstplannen en de samenwerking met Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems.

Volgend jaar blaast Washin7 tien kaarsjes uit. In 2021 telt de carwash-keten vijf vestigingen. Bijna een verdubbeling van het aantal locaties. Dit jaar wordt namelijk begonnen met de bouw van twee nieuwe filialen. Vekemans laat er duidelijk geen gras over groeien: “Het is nu negen jaar geleden dat de eerste vestiging van Washin7 het levenslicht zag. Er is in die tijd veel gebeurd. Ongeveer twee jaar geleden werd een filiaal in Bergen op Zoom gebouwd. Het is altijd ons strategisch plan geweest om groei na te streven en verder uit te breiden. De tijd is er nu rijp voor. Dat is dan ook de reden dat we een drietal nieuwe projecten gaan uitrollen.”

In Venlo is al begonnen met de bouw van een nieuwe wasstraat. “Deze wasgelegenheid komt naast een grote bouwmarkt in Noord-Oost Venlo te staan”, verduidelijkt Felix. “Venlo sprak ons altijd aan en toen we zagen dat er een perceel naast een drukbezochte bouwmarkt vrijkwam sloegen we meteen toe. Deze plek is zeer gunstig. Naast die bouwmarkt zijn er ook filialen van hamburgerrestaurants, supermarkten en woonwinkels in de nabije omgeving te vinden. Er komen veel potentiële klanten langs. Er komt een hal van 2.800 vierkante meter en er wordt een 60 meter lange kettingwasstraat van Holz geplaatst. Circa 30 stofzuigplaatsen worden daar gerealiseerd. Dit project wordt de grootste vestiging van Washin7.”

Samenwerking

Medio december wordt het filiaal in Venlo geopend. Daar blijft het zoals gezegd niet bij. Het tweede project waar Washin7 mee bezig is, is de bouw van een tweede vestiging in Eindhoven. “Dit filiaal komt in het Zuidoosten van de stad te staan vlakbij de DAF-fabriek”, verduidelijkt Vekemans. “Het pand staat op een terrein van 7.000 vierkante meter en is zo’n 2400 meter in oppervlakte. Het krijgt een 52 meter lange kettingbaan van Holz. Het gaat hier om een bestaand pand dat wordt omgebouwd. Er komt een zes- tot achttal wasboxen bij. Deze locatie was erg interessant voor ons, omdat het een deel van Eindhoven beslaat waar zeker ruimte is voor een carwash. De ligging ervan is strategisch en dat is heel belangrijk voor ons.”

Washin7 is heel blij met de aanschaf van het nieuwe pand. De ligging beslaat een deel van de stad waar nog geen wasgelegenheid van deze omvang in de buurt zit. “Eindhoven is zeker groot genoeg voor de komst van zo’n grote carwash”, stelt Van der Burg. “De bestaande hal wordt aangepast, zodat het aansluit bij de wensen van Washin7. Medio februari moet dit filiaal in gebruik worden genomen. Als deze locatie is opgeleverd denk ik wel dat de stad tjokvol is. Volgend jaar blaast Washin7 tien kaarsjes uit en dat wordt gevierd met de komst van twee nieuwe vestigingen. De teller staat dan op vijf filialen. Dat is erg indrukwekkend.”

Verder doortrekken

Het derde project waar Washin7 mee aan de slag gaat, is de uitbreiding van het pand in Eindhoven aan de Meerenakkerweg. “Aan de achterzijde van het pand wordt, een stuk aangebouwd. Het is de bedoeling dat dit filiaal 4.600 vierkante meter gaat beslaan”, stelt Felix. “Het aantal wasboxen wordt uitgebreid van zes naar tien. Ook wordt er een interieurbaan geplaatst. Dit filiaal moet een full service ervaring bieden. De overige meters worden benut voor de plaatsing van extra stofzuigpleinen. De interieurbaan wordt door ACE Carwash Systems geleverd en geplaatst. Klanten merken weinig van de verbouwing, omdat het achterin het pand plaatsvindt. Op het laatste moment breken we de muur door en betrekken we het nieuwe deel bij het huidige pand.”

Dit is alweer de derde verbouwing aan het pand in Eindhoven in twee jaar tijd. Eerder werd een tweede wasstraat geplaatst en daarna volgde de plaatsing van een waterzuiveringssysteem van Faritec. “De carwash-markt verandert en daar moet je op inspelen”, verduidelijkt Vekemans. “In deze vestiging bieden we al poetsen en polijsten aan, maar dat willen we verder doortrekken door ook de binnenkant van auto’s te reinigen. Zo verbreden wij ons dienstenaanbod en de komst van een interieurbaan past perfect in dat plaatje. ”

Primeur

Volgens Van der Burg heeft Washin7 met de komst van een interieurbaan in Eindhoven een primeur te pakken: “Dit is de eerste waslocatie in deze stad waar een interieurbaan is. Doordat er op deze locatie voldoende volumes gewassen worden, is de komst van een interieurbaan haalbaar. We helpen het team van Washin7 bij het opstartproces en leren hen hoe ze bij de interieurbaan moeten werken. Het verzorgen van trainingen behoort ook tot ons takenpakket.”

Felix is zeer te spreken over de samenwerking met ACE Carwash Systems en dat is dan ook de reden dat deze partij meehelpt bij de totstandkoming van de nieuwe vestigingen: “We hebben bij onze uitbreidingsplannen ook nu weer bewust voor ACE Carwash Systems gekozen. Onze wasstraten lopen goed dankzij de kwalitatief goede apparatuur van dit carwash-bedrijf. Onze samenwerking verloopt gesmeerd en we zijn ook zeer te spreken over het onderhoudstraject dat we hebben opgesteld.”

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Washin7 breidt uit met twee vestigingen en verbouwproject | CarwashPro

Washin7 breidt uit met twee vestigingen en verbouwproject

Het gaat goed met Washin7, want de carwash-keten is druk bezig met een aantal bouw- en verbouwprojecten. Zo worden in Eindhoven en Venlo nieuwe vestigingen gebouwd. Ook staat een verbouwing van het huidige filiaal in Eindhoven op de planning. Directeur Frank Vekemans en operationeel manager Stefan Felix van Washin7 gaan dieper in op hun toekomstplannen en de samenwerking met Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems.

Volgend jaar blaast Washin7 tien kaarsjes uit. In 2021 telt de carwash-keten vijf vestigingen. Bijna een verdubbeling van het aantal locaties. Dit jaar wordt namelijk begonnen met de bouw van twee nieuwe filialen. Vekemans laat er duidelijk geen gras over groeien: “Het is nu negen jaar geleden dat de eerste vestiging van Washin7 het levenslicht zag. Er is in die tijd veel gebeurd. Ongeveer twee jaar geleden werd een filiaal in Bergen op Zoom gebouwd. Het is altijd ons strategisch plan geweest om groei na te streven en verder uit te breiden. De tijd is er nu rijp voor. Dat is dan ook de reden dat we een drietal nieuwe projecten gaan uitrollen.”

In Venlo is al begonnen met de bouw van een nieuwe wasstraat. “Deze wasgelegenheid komt naast een grote bouwmarkt in Noord-Oost Venlo te staan”, verduidelijkt Felix. “Venlo sprak ons altijd aan en toen we zagen dat er een perceel naast een drukbezochte bouwmarkt vrijkwam sloegen we meteen toe. Deze plek is zeer gunstig. Naast die bouwmarkt zijn er ook filialen van hamburgerrestaurants, supermarkten en woonwinkels in de nabije omgeving te vinden. Er komen veel potentiële klanten langs. Er komt een hal van 2.800 vierkante meter en er wordt een 60 meter lange kettingwasstraat van Holz geplaatst. Circa 30 stofzuigplaatsen worden daar gerealiseerd. Dit project wordt de grootste vestiging van Washin7.”

Samenwerking

Medio december wordt het filiaal in Venlo geopend. Daar blijft het zoals gezegd niet bij. Het tweede project waar Washin7 mee bezig is, is de bouw van een tweede vestiging in Eindhoven. “Dit filiaal komt in het Zuidoosten van de stad te staan vlakbij de DAF-fabriek”, verduidelijkt Vekemans. “Het pand staat op een terrein van 7.000 vierkante meter en is zo’n 2400 meter in oppervlakte. Het krijgt een 52 meter lange kettingbaan van Holz. Het gaat hier om een bestaand pand dat wordt omgebouwd. Er komt een zes- tot achttal wasboxen bij. Deze locatie was erg interessant voor ons, omdat het een deel van Eindhoven beslaat waar zeker ruimte is voor een carwash. De ligging ervan is strategisch en dat is heel belangrijk voor ons.”

Washin7 is heel blij met de aanschaf van het nieuwe pand. De ligging beslaat een deel van de stad waar nog geen wasgelegenheid van deze omvang in de buurt zit. “Eindhoven is zeker groot genoeg voor de komst van zo’n grote carwash”, stelt Van der Burg. “De bestaande hal wordt aangepast, zodat het aansluit bij de wensen van Washin7. Medio februari moet dit filiaal in gebruik worden genomen. Als deze locatie is opgeleverd denk ik wel dat de stad tjokvol is. Volgend jaar blaast Washin7 tien kaarsjes uit en dat wordt gevierd met de komst van twee nieuwe vestigingen. De teller staat dan op vijf filialen. Dat is erg indrukwekkend.”

Verder doortrekken

Het derde project waar Washin7 mee aan de slag gaat, is de uitbreiding van het pand in Eindhoven aan de Meerenakkerweg. “Aan de achterzijde van het pand wordt, een stuk aangebouwd. Het is de bedoeling dat dit filiaal 4.600 vierkante meter gaat beslaan”, stelt Felix. “Het aantal wasboxen wordt uitgebreid van zes naar tien. Ook wordt er een interieurbaan geplaatst. Dit filiaal moet een full service ervaring bieden. De overige meters worden benut voor de plaatsing van extra stofzuigpleinen. De interieurbaan wordt door ACE Carwash Systems geleverd en geplaatst. Klanten merken weinig van de verbouwing, omdat het achterin het pand plaatsvindt. Op het laatste moment breken we de muur door en betrekken we het nieuwe deel bij het huidige pand.”

Dit is alweer de derde verbouwing aan het pand in Eindhoven in twee jaar tijd. Eerder werd een tweede wasstraat geplaatst en daarna volgde de plaatsing van een waterzuiveringssysteem van Faritec. “De carwash-markt verandert en daar moet je op inspelen”, verduidelijkt Vekemans. “In deze vestiging bieden we al poetsen en polijsten aan, maar dat willen we verder doortrekken door ook de binnenkant van auto’s te reinigen. Zo verbreden wij ons dienstenaanbod en de komst van een interieurbaan past perfect in dat plaatje. ”

Primeur

Volgens Van der Burg heeft Washin7 met de komst van een interieurbaan in Eindhoven een primeur te pakken: “Dit is de eerste waslocatie in deze stad waar een interieurbaan is. Doordat er op deze locatie voldoende volumes gewassen worden, is de komst van een interieurbaan haalbaar. We helpen het team van Washin7 bij het opstartproces en leren hen hoe ze bij de interieurbaan moeten werken. Het verzorgen van trainingen behoort ook tot ons takenpakket.”

Felix is zeer te spreken over de samenwerking met ACE Carwash Systems en dat is dan ook de reden dat deze partij meehelpt bij de totstandkoming van de nieuwe vestigingen: “We hebben bij onze uitbreidingsplannen ook nu weer bewust voor ACE Carwash Systems gekozen. Onze wasstraten lopen goed dankzij de kwalitatief goede apparatuur van dit carwash-bedrijf. Onze samenwerking verloopt gesmeerd en we zijn ook zeer te spreken over het onderhoudstraject dat we hebben opgesteld.”

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.