Shell Post in IJmuiden viert 70-jarig jubileum

Deze week bestaat Shell Post in IJmuiden precies zeven decennia. De Shell-locatie met carwash viert op vrijdag 26 februari het 70-jarig jubileum. Inmiddels hebben drie generaties van de familie Post de locatie geleid.

Het Noord-Hollandse tankstation heeft naast een shop ook een autowashal. De locatie is voor de IJmuidenaren na zeventig jaar ‘meer dan een plaats om te tanken’ geworden. Shell Post viert het jubileum in de vorm spaaracties. Vanaf 26 februari kunnen klanten bij een tankbeurt namelijk sparen voor gratis mokken en koffie.

De Shell-locatie in IJmuiden valt onder het netwerk van Tamoil Nederland. Tamoil heeft in Nederland 225 tankstations, waarvan 51 met een carwash en 28 Shells. Onlangs tekenden Shell en Tamoil nog een overeenkomst waardoor die samenwerking wordt uitgebreid.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell Post in IJmuiden viert 70-jarig jubileum | CarwashPro

Shell Post in IJmuiden viert 70-jarig jubileum

Deze week bestaat Shell Post in IJmuiden precies zeven decennia. De Shell-locatie met carwash viert op vrijdag 26 februari het 70-jarig jubileum. Inmiddels hebben drie generaties van de familie Post de locatie geleid.

Het Noord-Hollandse tankstation heeft naast een shop ook een autowashal. De locatie is voor de IJmuidenaren na zeventig jaar ‘meer dan een plaats om te tanken’ geworden. Shell Post viert het jubileum in de vorm spaaracties. Vanaf 26 februari kunnen klanten bij een tankbeurt namelijk sparen voor gratis mokken en koffie.

De Shell-locatie in IJmuiden valt onder het netwerk van Tamoil Nederland. Tamoil heeft in Nederland 225 tankstations, waarvan 51 met een carwash en 28 Shells. Onlangs tekenden Shell en Tamoil nog een overeenkomst waardoor die samenwerking wordt uitgebreid.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.