Travelcard bereikt ‘magische grens’ van 250.000 tank- en laadpunten

Theen Moy, Flickr

Gebruikers van Travelcard kunnen de tankpas nu bij een kwart miljoen Europese pompstations, laadpunten en carwashes gebruiken. Het bedrijf ging vorige maand door de ‘magische grens’ van 250.000 acceptatiepunten. Daarvan vormen laadpunten het grootste aandeel: 195.000. De overige 55.000 punten zijn tankstations. 

Het aantal aangesloten punten groeide mede door het toevoegen van grote laadnetwerken in Oostenrijk en Zwitserland. Daarbij ging het om 9.200 laadpunten. “In totaal bieden we in Europa nu 195.000 laadpunten, waarvan 70.000 in Nederland”, vertelt directeur Michael de Groot. “Voor zakelijk rijders die benzine of diesel tanken was er al nooit een probleem. Met de tankpas van Travelcard kunnen ze overal terecht. Maar ook de elektrische rijder kan nu met onze laadpas door heel Europa rijden.’’

In de lift

Volgens Travelcard zit elektrisch rijden in de lift. Door de groeiende focus op laadpunten, komt er volgens het bedrijf een einde aan een ‘onwenselijke situatie’, waarin elektrische rijders soms wel vijf verschillende tankpassen bij zich moesten hebben als ze naar het buitenland reisden. “Wij verbinden alle individuele netwerken met elkaar’’, aldus De Groot.

Momenteel biedt Travelcard zakelijke rijders het grootste netwerk van tankstations en laadpunten in Europa. Het bedrijf uit Almere bestaat sinds 1986. Klanten zijn onder meer grote leasemaatschappijen en fleetowners. Ook het mkb en zzp’ers maken gebruik van Travelcard. Naast tanken en laden kan de Travelcard bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor autowassen. 1.300 Nederlandse carwashes zijn bij het bedrijf aangesloten.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Travelcard bereikt ‘magische grens’ van 250.000 tank- en laadpunten | CarwashPro

Travelcard bereikt ‘magische grens’ van 250.000 tank- en laadpunten

Theen Moy, Flickr

Gebruikers van Travelcard kunnen de tankpas nu bij een kwart miljoen Europese pompstations, laadpunten en carwashes gebruiken. Het bedrijf ging vorige maand door de ‘magische grens’ van 250.000 acceptatiepunten. Daarvan vormen laadpunten het grootste aandeel: 195.000. De overige 55.000 punten zijn tankstations. 

Het aantal aangesloten punten groeide mede door het toevoegen van grote laadnetwerken in Oostenrijk en Zwitserland. Daarbij ging het om 9.200 laadpunten. “In totaal bieden we in Europa nu 195.000 laadpunten, waarvan 70.000 in Nederland”, vertelt directeur Michael de Groot. “Voor zakelijk rijders die benzine of diesel tanken was er al nooit een probleem. Met de tankpas van Travelcard kunnen ze overal terecht. Maar ook de elektrische rijder kan nu met onze laadpas door heel Europa rijden.’’

In de lift

Volgens Travelcard zit elektrisch rijden in de lift. Door de groeiende focus op laadpunten, komt er volgens het bedrijf een einde aan een ‘onwenselijke situatie’, waarin elektrische rijders soms wel vijf verschillende tankpassen bij zich moesten hebben als ze naar het buitenland reisden. “Wij verbinden alle individuele netwerken met elkaar’’, aldus De Groot.

Momenteel biedt Travelcard zakelijke rijders het grootste netwerk van tankstations en laadpunten in Europa. Het bedrijf uit Almere bestaat sinds 1986. Klanten zijn onder meer grote leasemaatschappijen en fleetowners. Ook het mkb en zzp’ers maken gebruik van Travelcard. Naast tanken en laden kan de Travelcard bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor autowassen. 1.300 Nederlandse carwashes zijn bij het bedrijf aangesloten.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.