TankPro Magazine in teken van de carwash

Het nieuwste nummer van het TankPro Magazine valt dinsdag op de mat. In deze editie, waarin de carwash centraal staat, wordt onder meer aandacht besteed aan het gebruik van led-schermen bij de carwash, de cameraboog bij CarwashA2 en de voordelen van bemand wassen.

De cameraboog bij CarwashA2 in Zaltbommel is onderwerp van gesprek. Dankzij de techniek van BigBrother weet eigenaar Roel Verhagen precies hoe een auto er bij binnenkomst uitziet. Met het achterliggende systeem is snel te zien of een klacht over krassen of deuken in de carwash terecht is.

Ook is Bouchra Hashassi van Washville in Antwerpen aan het woord in het magazine. Hashassi is overigens een van de sprekers van de Car Wash Show Europe. Zij vertelt over haar duurzame beleid in haar Truckwash – zowel op het gebied van materiaalgebruik als personeelsbeleid.

Bovendien is er aandacht voor het gebruik van ledschermen in de carwash. Of je die nu binnen of buiten gebruikt, ze reflecteren geen ander licht zodat het beeld altijd goed zichtbaar is. In Duitsland plaatste ViaVisual al schermen bij de ingang van zo’n 35 wasstraten van Mr. Wash.

Wil je hét vakblad voor de tankstationsector voortaan in de brievenbus? Sluit dan direct een abonnement af en ontvang het blad 6x per jaar. 

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TankPro Magazine in teken van de carwash | CarwashPro

TankPro Magazine in teken van de carwash

Het nieuwste nummer van het TankPro Magazine valt dinsdag op de mat. In deze editie, waarin de carwash centraal staat, wordt onder meer aandacht besteed aan het gebruik van led-schermen bij de carwash, de cameraboog bij CarwashA2 en de voordelen van bemand wassen.

De cameraboog bij CarwashA2 in Zaltbommel is onderwerp van gesprek. Dankzij de techniek van BigBrother weet eigenaar Roel Verhagen precies hoe een auto er bij binnenkomst uitziet. Met het achterliggende systeem is snel te zien of een klacht over krassen of deuken in de carwash terecht is.

Ook is Bouchra Hashassi van Washville in Antwerpen aan het woord in het magazine. Hashassi is overigens een van de sprekers van de Car Wash Show Europe. Zij vertelt over haar duurzame beleid in haar Truckwash – zowel op het gebied van materiaalgebruik als personeelsbeleid.

Bovendien is er aandacht voor het gebruik van ledschermen in de carwash. Of je die nu binnen of buiten gebruikt, ze reflecteren geen ander licht zodat het beeld altijd goed zichtbaar is. In Duitsland plaatste ViaVisual al schermen bij de ingang van zo’n 35 wasstraten van Mr. Wash.

Wil je hét vakblad voor de tankstationsector voortaan in de brievenbus? Sluit dan direct een abonnement af en ontvang het blad 6x per jaar. 

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.