Zowel vloer als rollover bewegen bij wasinstallatie van Volvo-dealer Bluekens (video)

Foto door Niels Singeling. Rechtenvrij.

De WashTec rollover bij Volvo-dealer Bluekens in Breda staat eigenlijk nooit stil. “Door zowel de grote werkplaats als het schadeherstelbedrijf is het aantal doorgangen niet met de hand te wassen,” vertelt directeur Robbert Hectors in een e-mailinterview met CarwashPro. Bijzonder aan de installatie: omdat de ruimte vrij klein is, beweegt ook de vloer mee zodat voertuigen volledig kunnen worden gewassen (zie video). 

Wat is Bluekens Volvo in een notendop voor bedrijf?
“Bluekens Volvo is inderdaad de oudste Volvo-dealer van Nederland. We hebben als enige de combi van Volvo personenauto’s en trucks. Breda is onze hoofdvestiging, hier is ook het schadebedrijf geïntegreerd.”

Jullie wassen nu met een eigen rollover van Washtec. Hoe werd het wassen voor die tijd gedaan?
Door zowel de grote werkplaats als het schadeherstelbedrijf is het aantal doorgangen niet met de hand te wassen. Tot een jaar of zeven geleden gebeurde dat wel met de hand maar destijds hebben we een rollover aangeschaft. Die is onlangs dus vervangen door een WashTec.

Wordt de rollover alleen ingezet voor de eigen auto’s of wassen jullie ook commercieel?
Wij gebruiken de machine alleen voor eigen gebruik, dan draait deze al haast continu. Er is geen ruimte voor commerciële activiteiten. Twee collega’s zorgen voor het bedienen van de rollover en in de tussentijd worden de interieurs gereinigd.

Kan je iets vertellen over de technische kanten van deze rollover?
Uniek is de beweegbare vloer. Omdat onze hal relatief kort is, beweegt de auto in de tegenovergestelde richting van de machine.

Waarom is gekozen voor Washtec?
Omdat de machine technisch gezien een goede indruk maakte. En ook de aftersales zit goed in elkaar.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zowel vloer als rollover bewegen bij wasinstallatie van Volvo-dealer Bluekens (video) | CarwashPro

Zowel vloer als rollover bewegen bij wasinstallatie van Volvo-dealer Bluekens (video)

Foto door Niels Singeling. Rechtenvrij.

De WashTec rollover bij Volvo-dealer Bluekens in Breda staat eigenlijk nooit stil. “Door zowel de grote werkplaats als het schadeherstelbedrijf is het aantal doorgangen niet met de hand te wassen,” vertelt directeur Robbert Hectors in een e-mailinterview met CarwashPro. Bijzonder aan de installatie: omdat de ruimte vrij klein is, beweegt ook de vloer mee zodat voertuigen volledig kunnen worden gewassen (zie video). 

Wat is Bluekens Volvo in een notendop voor bedrijf?
“Bluekens Volvo is inderdaad de oudste Volvo-dealer van Nederland. We hebben als enige de combi van Volvo personenauto’s en trucks. Breda is onze hoofdvestiging, hier is ook het schadebedrijf geïntegreerd.”

Jullie wassen nu met een eigen rollover van Washtec. Hoe werd het wassen voor die tijd gedaan?
Door zowel de grote werkplaats als het schadeherstelbedrijf is het aantal doorgangen niet met de hand te wassen. Tot een jaar of zeven geleden gebeurde dat wel met de hand maar destijds hebben we een rollover aangeschaft. Die is onlangs dus vervangen door een WashTec.

Wordt de rollover alleen ingezet voor de eigen auto’s of wassen jullie ook commercieel?
Wij gebruiken de machine alleen voor eigen gebruik, dan draait deze al haast continu. Er is geen ruimte voor commerciële activiteiten. Twee collega’s zorgen voor het bedienen van de rollover en in de tussentijd worden de interieurs gereinigd.

Kan je iets vertellen over de technische kanten van deze rollover?
Uniek is de beweegbare vloer. Omdat onze hal relatief kort is, beweegt de auto in de tegenovergestelde richting van de machine.

Waarom is gekozen voor Washtec?
Omdat de machine technisch gezien een goede indruk maakte. En ook de aftersales zit goed in elkaar.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.