Honselersdijk krijgt gloednieuw Texaco-tankstation met carwash

EG Group krijgt er een splinternieuw Texaco-tankstation met carwash bij. Antea Group Nederland, Visiebouw en ContrAll zijn druk bezig met de bouw van een nieuwe locatie in Honselersdijk. Op de locatie worden ook alternatieve brandstoffen aangeboden, zoals HVO100.

Het tankstation wordt voorzien van een Spar Express shop, een carwash, Starbucks, Burger King en meerdere laadpalen voor elektrische voertuigen. Ook komen er ongeveer zeventig parkeerplekken op het terrein. De roll-over, wasboxen en stofzuigers zijn van WashTec. De Starbucks en de Burger King worden medio september opgeleverd. Het tankstation, inclusief shop en de carwash, volgen later dit jaar.

Volgens planning

‘’De bouw verloopt volgens planning, in goede samenwerking met Visiebouw. Het is wel erg nat geweest’’, vertelt Herman-Jan Kuyper, projectmanager bij Antea Group, over de eerste periode. ‘’Maar er moet nog heel veel gebeuren.’’

EG Group, dat in 2001 werd opgericht, is een van ‘s werelds grotere onafhankelijke retailers. Het bedrijf bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in negen landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Er zijn samenwerkingen met nationale en internationale merken op het gebied van brandstof en retail.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Honselersdijk krijgt gloednieuw Texaco-tankstation met carwash | CarwashPro

Honselersdijk krijgt gloednieuw Texaco-tankstation met carwash

EG Group krijgt er een splinternieuw Texaco-tankstation met carwash bij. Antea Group Nederland, Visiebouw en ContrAll zijn druk bezig met de bouw van een nieuwe locatie in Honselersdijk. Op de locatie worden ook alternatieve brandstoffen aangeboden, zoals HVO100.

Het tankstation wordt voorzien van een Spar Express shop, een carwash, Starbucks, Burger King en meerdere laadpalen voor elektrische voertuigen. Ook komen er ongeveer zeventig parkeerplekken op het terrein. De roll-over, wasboxen en stofzuigers zijn van WashTec. De Starbucks en de Burger King worden medio september opgeleverd. Het tankstation, inclusief shop en de carwash, volgen later dit jaar.

Volgens planning

‘’De bouw verloopt volgens planning, in goede samenwerking met Visiebouw. Het is wel erg nat geweest’’, vertelt Herman-Jan Kuyper, projectmanager bij Antea Group, over de eerste periode. ‘’Maar er moet nog heel veel gebeuren.’’

EG Group, dat in 2001 werd opgericht, is een van ‘s werelds grotere onafhankelijke retailers. Het bedrijf bedient meer dan 5400 benzinestations en convenience stores in negen landen, waaronder Nederland, België en Duitsland. Er zijn samenwerkingen met nationale en internationale merken op het gebied van brandstof en retail.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.