Rijscholen en carwashbedrijven van Bovag gaan samenwerking aan

Rijbewijsleerlingen bij een Bovag-rijschool kunnen tijdens een les met korting door een Bovag-carwash

Hoe mooi is het als een leerling als onderdeel van zijn rijopleiding ook kan ervaren hoe het is om met de auto door de wasstraat te gaan? Zo’n 80 autowasvestigingen verspreid over Nederland willen de krachten bundelen met rijscholen, om dit te realiseren.

Voor rijscholen moet de samenwerking met carwashes een mogelijkheid bieden om iets extra’s aan de rijles toe te voegen. Al een enige tijd geleden hebben de besturen van Bovag Rijscholen en Autowas- en Poetsbedrijven het idee om te gaan samenwerken. In het kader van de vernieuwing van de afdeling Rijscholen is dit initiatief opgestart.

Het aanbod

Ongeveer tachtig vestigingen van Bovag-autowasbedrijven door heel Nederland hebben aangegeven graag met rijscholen samen te werken. Voor de samenwerking is een pakket samengesteld voor rijscholen: zij kunnen tegen een goedkoper tarief vouchers of een waspas met een aantal (gratis) wasbeurten aanschaffen.

Na zes maanden (dus begin 2022) volgt er een evaluatie van deze actie met zowel de rijschoolhouders als de autowasbedrijven. Is de actie een succes, dan wordt deze voortgezet.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijscholen en carwashbedrijven van Bovag gaan samenwerking aan | CarwashPro

Rijscholen en carwashbedrijven van Bovag gaan samenwerking aan

Rijbewijsleerlingen bij een Bovag-rijschool kunnen tijdens een les met korting door een Bovag-carwash

Hoe mooi is het als een leerling als onderdeel van zijn rijopleiding ook kan ervaren hoe het is om met de auto door de wasstraat te gaan? Zo’n 80 autowasvestigingen verspreid over Nederland willen de krachten bundelen met rijscholen, om dit te realiseren.

Voor rijscholen moet de samenwerking met carwashes een mogelijkheid bieden om iets extra’s aan de rijles toe te voegen. Al een enige tijd geleden hebben de besturen van Bovag Rijscholen en Autowas- en Poetsbedrijven het idee om te gaan samenwerken. In het kader van de vernieuwing van de afdeling Rijscholen is dit initiatief opgestart.

Het aanbod

Ongeveer tachtig vestigingen van Bovag-autowasbedrijven door heel Nederland hebben aangegeven graag met rijscholen samen te werken. Voor de samenwerking is een pakket samengesteld voor rijscholen: zij kunnen tegen een goedkoper tarief vouchers of een waspas met een aantal (gratis) wasbeurten aanschaffen.

Na zes maanden (dus begin 2022) volgt er een evaluatie van deze actie met zowel de rijschoolhouders als de autowasbedrijven. Is de actie een succes, dan wordt deze voortgezet.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.