Met 120 vrachtwagens is eigen truckwash logische keus voor transportbedrijf

De Hartman Groep investeert in een nieuwe werkplaats mét een eigen truckwash. De wasstraat is bedoeld voor onderhoud van het eigen wagenpark van 120 trucks en 280 eenheden ‘getrokken materiaal’. Deze week werd de eerste paal geheid door werkplaats manager Rogier Epping.

De nieuwe werkplaats van de groep transportbedrijven wordt 1.600 vierkante meter groot. In het pand komen vier werkstraten, waarvan twee met smeerkelders en één met hefkolommen. Daarnaast komt er dus een complete truckwashinstallatie voor het eigen wagenpark. Doel van de Hartman Groep is om het merendeel van alle onderhoud en reparaties aan het eigen materieel zelf uit te voeren.

Onder de Hartman Groep vallen transportbedrijven Hartman Expeditie, J.P. Vis & Zn en Brinkman Trans Holland. De drie bedrijven houden zich bezig met internationale groupage van verse producten zoals levensmiddelen en bloemen en planten.

Eigen wasstraat

Het wagenpark van de drie bedrijven van de Hartman Groep omvat 120 trucks en 280 eenheden aan getrokken materiaal. Volgens directeur Ronald Hartman is bij deze omvang een eigen werkplaats en een wasstraat een uitstekende investering. “Je kunt wel zeggen dat hiermee een jongensdroom vervuld wordt. Ik ken werkplaats manager Rogier Epping al jaren en vroeger hadden we samen al dit soort plannen. Door de huidige omvang van het bedrijf is nu de tijd rijp voor deze investering.”

De oplevering van de nieuwbouw in Veenoord zal in het eerste kwartaal van 2022 plaats vinden. 


Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Met 120 vrachtwagens is eigen truckwash logische keus voor transportbedrijf | CarwashPro

Met 120 vrachtwagens is eigen truckwash logische keus voor transportbedrijf

De Hartman Groep investeert in een nieuwe werkplaats mét een eigen truckwash. De wasstraat is bedoeld voor onderhoud van het eigen wagenpark van 120 trucks en 280 eenheden ‘getrokken materiaal’. Deze week werd de eerste paal geheid door werkplaats manager Rogier Epping.

De nieuwe werkplaats van de groep transportbedrijven wordt 1.600 vierkante meter groot. In het pand komen vier werkstraten, waarvan twee met smeerkelders en één met hefkolommen. Daarnaast komt er dus een complete truckwashinstallatie voor het eigen wagenpark. Doel van de Hartman Groep is om het merendeel van alle onderhoud en reparaties aan het eigen materieel zelf uit te voeren.

Onder de Hartman Groep vallen transportbedrijven Hartman Expeditie, J.P. Vis & Zn en Brinkman Trans Holland. De drie bedrijven houden zich bezig met internationale groupage van verse producten zoals levensmiddelen en bloemen en planten.

Eigen wasstraat

Het wagenpark van de drie bedrijven van de Hartman Groep omvat 120 trucks en 280 eenheden aan getrokken materiaal. Volgens directeur Ronald Hartman is bij deze omvang een eigen werkplaats en een wasstraat een uitstekende investering. “Je kunt wel zeggen dat hiermee een jongensdroom vervuld wordt. Ik ken werkplaats manager Rogier Epping al jaren en vroeger hadden we samen al dit soort plannen. Door de huidige omvang van het bedrijf is nu de tijd rijp voor deze investering.”

De oplevering van de nieuwbouw in Veenoord zal in het eerste kwartaal van 2022 plaats vinden. 


Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.