Bouw van shop bij Vermeulen-tankstation en carwash begonnen

Bij het tankstation van de broers Vermeulen in IJsselmuiden is de eerste paal geslagen voor de gloednieuwe shop. Ook krijgt de locatie aan de Manenbergring een carwashcentrum en een overdekt stofzuigerplein.

Het project wordt uitgevoerd door De Gilden Bouw en Onderhoud uit het Overijsselse Kampen. De eerste paal werd maandag geslagen door de familie Vermeulen zelf. Het is de bedoeling dat het tankstation begin 2022 volledig opengaat.

Twee verdiepingen

De shop zal net als het tankstation een eigen concept krijgen, aldus mede-eigenaar Rik Vermeulen. “Er komt een shop met twee verdiepingen met een heel mooi overzicht over het terrein van 4000 vierkante meter.”

Ook het tankstation zelf staat er nog maar net. Eind april opende de vooralsnog onbemande locatie voor klanten. Het complete station, waar naast de reguliere brandstoffen bijvoorbeeld ook HVO100 wordt aangeboden, werd gebouwd door Mokobouw. Het aanbod van brandstoffen wordt eveneens verder uitgebreid. Zo komen er twee tot vier laadpalen en eind 2022 volgt een waterstofinstallatie voor zowel personenauto’s als vrachtwagens.

In de regio Kampen volgen nog zeker twee nieuwe Vermeulen-tankstations. Een daarvan opent dit najaar in Zwartsluis.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bouw van shop bij Vermeulen-tankstation en carwash begonnen | CarwashPro

Bouw van shop bij Vermeulen-tankstation en carwash begonnen

Bij het tankstation van de broers Vermeulen in IJsselmuiden is de eerste paal geslagen voor de gloednieuwe shop. Ook krijgt de locatie aan de Manenbergring een carwashcentrum en een overdekt stofzuigerplein.

Het project wordt uitgevoerd door De Gilden Bouw en Onderhoud uit het Overijsselse Kampen. De eerste paal werd maandag geslagen door de familie Vermeulen zelf. Het is de bedoeling dat het tankstation begin 2022 volledig opengaat.

Twee verdiepingen

De shop zal net als het tankstation een eigen concept krijgen, aldus mede-eigenaar Rik Vermeulen. “Er komt een shop met twee verdiepingen met een heel mooi overzicht over het terrein van 4000 vierkante meter.”

Ook het tankstation zelf staat er nog maar net. Eind april opende de vooralsnog onbemande locatie voor klanten. Het complete station, waar naast de reguliere brandstoffen bijvoorbeeld ook HVO100 wordt aangeboden, werd gebouwd door Mokobouw. Het aanbod van brandstoffen wordt eveneens verder uitgebreid. Zo komen er twee tot vier laadpalen en eind 2022 volgt een waterstofinstallatie voor zowel personenauto’s als vrachtwagens.

In de regio Kampen volgen nog zeker twee nieuwe Vermeulen-tankstations. Een daarvan opent dit najaar in Zwartsluis.

Lees ook: 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.