Column Erik Stern (Bovag): Bijspijkeren

Nu de vakanties erop zitten, focust de Bovag zich op het bijspijkeren van allerlei kennis. Ook zoekt de brancheclub antwoord op de vraag of bepaalde leden moeten stoppen of doorgaan met hun onderneming. Erik Stern zet het in onderstaande column op een rijtje.

De schoolvakanties zijn in het hele land intussen voorbij en het ‘normale’ leven is weer opgestart. Bovag pakt de draad onder andere op met het aanbieden van interessante mogelijkheden voor het bijspijkeren van uw kennis. Dat doen we bijvoorbeeld samen met internetgigant Google in de vorm van webinars over online marketing. Want, immers: wie kun je beter vragen om iets uit te leggen over online marketing dan Google? In plaats van zelf het wiel proberen uit te vinden, halen we gewoon de super-expert erbij. We starten eind september met een reeks van 6 digitale bijeenkomsten en daarbij komt bijvoorbeeld het schrijven van een online marketingplan, het optimaliseren van vindbaarheid voor zoekmachines en inzicht in de resultaten van Google Analytics uitgebreid aan bod. Bovag-leden kunnen zich hiervoor aanmelden via het ledenportaal.

Dit najaar trekken we ook weer het land in met fysieke sessies onder de noemer ‘Stoppen of Doorgaan?’ Dat zijn bijeenkomsten in samenwerking met Alfa Accountants, bedoeld voor ondernemers die momenteel nadenken over het beëindigen of verkopen van hun bedrijf of overdracht aan familieleden. Niet alleen krijgt u van experts te horen wat daar allemaal bij komt kijken -fiscaal en juridisch-, maar er zijn bij deze sessies ook ervaringsdeskundigen aanwezig. Oftewel collega-ondernemers die vertellen hoe het hen is vergaan bij het verkopen, beëindigen of overdragen van hun bedrijf. En dan praat Bovag u op 24 september ook nog eens in anderhalf uur bij over de gevolgen van alle besluiten die op Prinsjesdag bekend zijn geworden en relevant zijn voor ondernemers. Uiteraard hebben we ook nog de tientallen kosteloze trainingen van onze eigen Bovag Academy in samenwerking met Innovam en SkillsTown in de aanbieding. Kortom: we zorgen ervoor dat u en uw medewerkers helemaal bij de tijd zijn en met een kennisvoorsprong aan de slag kunnen!

Lees ook: 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Column Erik Stern (Bovag): Bijspijkeren | CarwashPro