Carwash Boxtel denkt aan uitbreiding in de Randstad (video)

Carwash Boxtel is een gloednieuwe locatie waar wordt gewassen met de apparatuur en chemie van Christ. De ondernemers achter de carwash hebben alledrie geen eerdere ervaring in de sector, toch denken ze nu al aan uitbreiding van de formule richting de Randstad. Ravi Ryan Mohanlal geeft in Tank- en CarwashProTV een rondleiding achter de schermen.

In de regio rondom Boxtel was er nog geen goede carwash te vinden, zegt Ravi Ryan Mohanlal. Reden dus om een mooie wasstraat neer te zetten. Sinds eind september wordt er in Boxtel gewassen.

Mohanlal is samen met Nick Kerstens en Lars Duijnhouwer eigenaar van Carwash Boxtel. Alledrie de ondernemers hadden voor de opening van de carwash geen ervaring in deze sector. Gezamenlijk met leverancier Christ is daarom gekeken naar wat er in de regio rondom Boxtel en Lienden zou passen, en daar kwam een wasstraat met overdekt stofzuigerplein uit. Cleanbuild zorgde in Boxtel voor de frisse uitstraling van de wanden. Er wordt gewassen met osmosewater en op termijn komen er bij de carwash ook plaatsen waar diensten zoals polijsten worden aangeboden. “Diensten buiten de wasstraat om, maar die wel zijn verbonden aan een wasbeurt”, verduidelijk Mohanlal.

Ondanks dat er in Boxtel nog maar kort wordt gewassen, denkt Mohanlal nu al aan uitbreiding van de formule. Hij laat doorschemeren een locatie in de Randstad op het oog te hebben.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Boxtel denkt aan uitbreiding in de Randstad (video) | CarwashPro

Carwash Boxtel denkt aan uitbreiding in de Randstad (video)

Carwash Boxtel is een gloednieuwe locatie waar wordt gewassen met de apparatuur en chemie van Christ. De ondernemers achter de carwash hebben alledrie geen eerdere ervaring in de sector, toch denken ze nu al aan uitbreiding van de formule richting de Randstad. Ravi Ryan Mohanlal geeft in Tank- en CarwashProTV een rondleiding achter de schermen.

In de regio rondom Boxtel was er nog geen goede carwash te vinden, zegt Ravi Ryan Mohanlal. Reden dus om een mooie wasstraat neer te zetten. Sinds eind september wordt er in Boxtel gewassen.

Mohanlal is samen met Nick Kerstens en Lars Duijnhouwer eigenaar van Carwash Boxtel. Alledrie de ondernemers hadden voor de opening van de carwash geen ervaring in deze sector. Gezamenlijk met leverancier Christ is daarom gekeken naar wat er in de regio rondom Boxtel en Lienden zou passen, en daar kwam een wasstraat met overdekt stofzuigerplein uit. Cleanbuild zorgde in Boxtel voor de frisse uitstraling van de wanden. Er wordt gewassen met osmosewater en op termijn komen er bij de carwash ook plaatsen waar diensten zoals polijsten worden aangeboden. “Diensten buiten de wasstraat om, maar die wel zijn verbonden aan een wasbeurt”, verduidelijk Mohanlal.

Ondanks dat er in Boxtel nog maar kort wordt gewassen, denkt Mohanlal nu al aan uitbreiding van de formule. Hij laat doorschemeren een locatie in de Randstad op het oog te hebben.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.