Adriateh introduceert snellader geschikt voor de carwash

Stekerr is de eerste snellader voor elektrische voertuigen (EV) die door Adriateh is ontwikkeld. Het is een commercieel snellaadstation dat compatibel is met CCS / CHAdeMO connectoren met een laadsnelheid vanaf 50kW en tot 150kW, geschikt voor autowasstraten en benzinestations.

De lader trekt de aandacht met een design dat doet denken aan een klassieke oplader voor mobiele telefoons. De Stekerr is ontworpen voor alle buitengebieden. Hij kan worden geleverd met een ingebouwde parkeerbeheeroplossing die in realtime informatie geeft over de bezetting van parkeerplaatsen. Voor snelle en gemakkelijke betaling accepteert het apparaat alle gangbare betaalopties: mobiele betalingen, smartcards, creditcards en betaalpassen. Op de foto demonstreert Zoran Švraka van Adriateh de Stekerr op de Automechanika.

De lader is volgens Adriateh gemakkelijk en handig in gebruik. Dankzij de toegangscontrole voorkomt hij ongeoorloofd gebruik van het laadstation. Dat werkt via een interactieve vergrendelbare interface waarmee alleen de eigenaar van het voertuig kan communiceren. De laadpaal is ook uitgerust met een touchscreen dat geschikt is voor reclame. In een persbericht stelt Adriateh dat Stekerr gebouwd is om lang mee te gaan. De lader is voorzien van een stootvaste behuizing en zit vol met elektronische componenten van fabrikanten als Schneider Electric en Phoenix Contact.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Adriateh introduceert snellader geschikt voor de carwash | CarwashPro

Adriateh introduceert snellader geschikt voor de carwash

Stekerr is de eerste snellader voor elektrische voertuigen (EV) die door Adriateh is ontwikkeld. Het is een commercieel snellaadstation dat compatibel is met CCS / CHAdeMO connectoren met een laadsnelheid vanaf 50kW en tot 150kW, geschikt voor autowasstraten en benzinestations.

De lader trekt de aandacht met een design dat doet denken aan een klassieke oplader voor mobiele telefoons. De Stekerr is ontworpen voor alle buitengebieden. Hij kan worden geleverd met een ingebouwde parkeerbeheeroplossing die in realtime informatie geeft over de bezetting van parkeerplaatsen. Voor snelle en gemakkelijke betaling accepteert het apparaat alle gangbare betaalopties: mobiele betalingen, smartcards, creditcards en betaalpassen. Op de foto demonstreert Zoran Švraka van Adriateh de Stekerr op de Automechanika.

De lader is volgens Adriateh gemakkelijk en handig in gebruik. Dankzij de toegangscontrole voorkomt hij ongeoorloofd gebruik van het laadstation. Dat werkt via een interactieve vergrendelbare interface waarmee alleen de eigenaar van het voertuig kan communiceren. De laadpaal is ook uitgerust met een touchscreen dat geschikt is voor reclame. In een persbericht stelt Adriateh dat Stekerr gebouwd is om lang mee te gaan. De lader is voorzien van een stootvaste behuizing en zit vol met elektronische componenten van fabrikanten als Schneider Electric en Phoenix Contact.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.