Autobedrijf ABC voegt carwash en tankstation toe aan de mix

ABC Banden & Autoservice in Wageningen heeft een Total-tankstation en de daarbij gelegen wasboxen overgenomen. Vooral met de carwash zijn voor het autobedrijf leuke combi-acties te bedenken, zegt eigenaar William van Driesten.

“Met de overname van de pomp en de wasboxen is het autobedrijf ABC-Banden & Autoservice echt een onestopshop geworden”, zegt William van Driesten over de overname. ABC bestaat al meer dan 35 jaar en heeft vestigingen in Wageningen, Bunschoten, Ede en Barneveld. “We konden met de vorige eigenaar, Frans van der Meer, een goede overeenkomst sluiten inzake de overname van het Total Tankstation en de direct achter het pand gelegen wasboxen.”

Van Driesten ziet veel mogelijkheden voor synergie tussen de pomp, wasboxen en het autobedrijf. “Vooral op het gebied van de wasboxen zijn mooie combi-acties te maken. Denk aan een bandenwissel waarbij je een mooi verpakte druppel krijgt, onze versie van de waspas, met een gratis wasbeurt.”

Modernisering

Deze uitbreiding was voor ABC aanleiding om het bestaande pand een update te geven. De voormalige Brezan-vestiging is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een moderne en frisse ruimte met een royaal assortiment automaterialen. Een nieuwe en ruime entree, een sfeervolle wachtruimte en een nieuwe receptie zorgen nu voor een prettige ontvangst. Van Driesten: “Dankzij deze verbouwing bieden we nu naast het vertrouwde kwaliteitsonderhoud voor alle merken auto’s, nieuwe banden en velgen, ook een uitgebreid assortiment aan automaterialen, onderdelen en accessoires.”

Frisse wasboxen

De wasboxen zijn ondertussen met behulp van Megatechnics gemoderniseerd en aangevuld met nieuwe stofzuigers. Ook kan er nu zowel digitaal als contant worden betaald in de boxen.

Het Total-tankstation is onbemand. Volgens Van Driesten is dit de enige A-merk pomp in de buurt. “Voor consumenten is dat belangrijk en we zien ook dat autodealers in de regio gebruik van maken van het station.”

Klanten kunnen verder bij het autobedrijf terecht voor onderhoud, reparaties, APK, banden en velgen voor alle automerken.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autobedrijf ABC voegt carwash en tankstation toe aan de mix | CarwashPro

Autobedrijf ABC voegt carwash en tankstation toe aan de mix