EG Group pakt Texaco Rotterdam aan: nieuwe rollovers en wasboxen

Het Texaco-tankstation aan de Jacques Dutilhweg in Rotterdam heeft een opknapbeurt gekregen. De locatie van EG Group werd in de afgelopen weken voorzien van twee nieuwe rollovers, vier nieuwe wasboxen, een Go Fresh Bakery en een Spar Express-shop. 

“Het complete station heeft een volledige metamorfose ondergaan. Washtec heeft de nieuwste techniek geplaatst in de wasboxen en twee nieuwe rollovers geïnstalleerd. Het voorterrein is daarnaast voorzien de nieuwe Texaco 2020 branding”, vertelt manager retail Bas aan de Wiel.

Voorbeeld voor EG

De locatie wordt sinds maart 2020 door EG Group gerund als zogenaamd Company Owned, Company Operated tankstation, terwijl het voorheen door de retailer gerund werd. “Het is eigenlijk een perfect voorbeeld van wat we doen als EG Group. Onze eigenaren zijn graag bereid om te investeren in het vergroten en verbeteren van het aanbod. Rotterdam Jacques Dutilhweg is een hele mooie, centrale locatie met voldoende potentie voor groei in food, convenience en carwash. We doen dit met ontzettend veel partners samen die erg belangrijk voor ons zijn.” Een van die partners is Walnut, zij faciliteren het abonnementswassen in Rotterdam.
De manager retail is trots op het resultaat in Rotterdam. “Het is voor ons ook altijd erg waardevol om te zien hoe onze teams zo’n verbouwing voorbereiden en er samen een succes van maken. De eerste reacties van klanten en collega’s op locatie zijn ook erg enthousiast.”

Nieuwe locaties

Ook bij andere locaties wordt gekeken naar opknapbeurten. In de aankomende maanden richt EG Group zich naar eigen zeggen eerst op de opening van nieuwbouwlocatie Honselersdijk en op de overname van Honswijck A1. Dit zijn twee flagshipstores, zegt Aan de Wiel. “We hebben daar mooie en vernieuwende plannen voor klaarliggen. Hiernaast zullen we ons nog richten op de verdere groei van ons eigen Go Fresh Bakery concept in 2022.”

Lees ook: 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EG Group pakt Texaco Rotterdam aan: nieuwe rollovers en wasboxen | CarwashPro

EG Group pakt Texaco Rotterdam aan: nieuwe rollovers en wasboxen

Het Texaco-tankstation aan de Jacques Dutilhweg in Rotterdam heeft een opknapbeurt gekregen. De locatie van EG Group werd in de afgelopen weken voorzien van twee nieuwe rollovers, vier nieuwe wasboxen, een Go Fresh Bakery en een Spar Express-shop. 

“Het complete station heeft een volledige metamorfose ondergaan. Washtec heeft de nieuwste techniek geplaatst in de wasboxen en twee nieuwe rollovers geïnstalleerd. Het voorterrein is daarnaast voorzien de nieuwe Texaco 2020 branding”, vertelt manager retail Bas aan de Wiel.

Voorbeeld voor EG

De locatie wordt sinds maart 2020 door EG Group gerund als zogenaamd Company Owned, Company Operated tankstation, terwijl het voorheen door de retailer gerund werd. “Het is eigenlijk een perfect voorbeeld van wat we doen als EG Group. Onze eigenaren zijn graag bereid om te investeren in het vergroten en verbeteren van het aanbod. Rotterdam Jacques Dutilhweg is een hele mooie, centrale locatie met voldoende potentie voor groei in food, convenience en carwash. We doen dit met ontzettend veel partners samen die erg belangrijk voor ons zijn.” Een van die partners is Walnut, zij faciliteren het abonnementswassen in Rotterdam.
De manager retail is trots op het resultaat in Rotterdam. “Het is voor ons ook altijd erg waardevol om te zien hoe onze teams zo’n verbouwing voorbereiden en er samen een succes van maken. De eerste reacties van klanten en collega’s op locatie zijn ook erg enthousiast.”

Nieuwe locaties

Ook bij andere locaties wordt gekeken naar opknapbeurten. In de aankomende maanden richt EG Group zich naar eigen zeggen eerst op de opening van nieuwbouwlocatie Honselersdijk en op de overname van Honswijck A1. Dit zijn twee flagshipstores, zegt Aan de Wiel. “We hebben daar mooie en vernieuwende plannen voor klaarliggen. Hiernaast zullen we ons nog richten op de verdere groei van ons eigen Go Fresh Bakery concept in 2022.”

Lees ook: 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.