Extendas toont mogelijkheden onbemand abonnementswassen op Tankstation Vakbeurs

De Tankstation en Carwash Vakbeurs staat voor de deur. Op 10 en 11 november vindt de beurs plaats in Expo Houten. Extendas laat op de beurs onder meer hun betaalterminal zien waarmee onbemand wassen, abonnementswassen en promoties mogelijk zijn. 

De SPINopc is een betaalautomaat van Extendas om onbemand wassen mogelijk te maken. Het menu is gebruiksvriendelijk. De Payter Terminal en QR-code scanner maken snel betalen, abonnementswassen en promoties mogelijk. Ook is de betaaloplossing weer te integreren met derden, denk aan een koppeling met een kentekencamera of een webshop.

Extendas is een softwarebedrijf dat organisaties in de petrol- en carwashmarkt helpt bij hun administratieve, logistieke en financiële processen. Behalve betaalautomaten heeft Extendas ook kassasystemen en software voor onder meer de shop en administratie.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Extendas toont mogelijkheden onbemand abonnementswassen op Tankstation Vakbeurs | CarwashPro

Extendas toont mogelijkheden onbemand abonnementswassen op Tankstation Vakbeurs

De Tankstation en Carwash Vakbeurs staat voor de deur. Op 10 en 11 november vindt de beurs plaats in Expo Houten. Extendas laat op de beurs onder meer hun betaalterminal zien waarmee onbemand wassen, abonnementswassen en promoties mogelijk zijn. 

De SPINopc is een betaalautomaat van Extendas om onbemand wassen mogelijk te maken. Het menu is gebruiksvriendelijk. De Payter Terminal en QR-code scanner maken snel betalen, abonnementswassen en promoties mogelijk. Ook is de betaaloplossing weer te integreren met derden, denk aan een koppeling met een kentekencamera of een webshop.

Extendas is een softwarebedrijf dat organisaties in de petrol- en carwashmarkt helpt bij hun administratieve, logistieke en financiële processen. Behalve betaalautomaten heeft Extendas ook kassasystemen en software voor onder meer de shop en administratie.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.