Opnieuw harde lockdown, carwashes mogen openblijven

Sinds zondag 05.00 uur gelden nieuwe, strengere maatregelen tegen het coronavirus. Carwashes, interieurbanen en stofzuigpleinen mogen openblijven. Deze vallen onder essentiële dienstverlening, zoals bijvoorbeeld ook werkplaatsen van garages. 

Autowas- en poetsbedrijven hoeven geen nieuwe maatregelen te nemen in het kader van de zaterdag afgekondigde harde lockdown. Wel blijven de maatregelen die al werden toegepast langer gelden. In ieder geval tot en met 14 januari moeten hygiënemaatregelen worden genomen en moet er overal anderhalve meter afstand worden gehouden.

De verlengde en op veel vlakken verzwaarde lockdown is ingesteld vanwege de snelle opmars van de omikronvariant van corona. De maatregelen komen er op neer dat alles wat als essentieel is aangemerkt openblijft, terwijl niet-essentiële winkels en andere gelegenheden dichtgaan.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opnieuw harde lockdown, carwashes mogen openblijven | CarwashPro

Opnieuw harde lockdown, carwashes mogen openblijven

Sinds zondag 05.00 uur gelden nieuwe, strengere maatregelen tegen het coronavirus. Carwashes, interieurbanen en stofzuigpleinen mogen openblijven. Deze vallen onder essentiële dienstverlening, zoals bijvoorbeeld ook werkplaatsen van garages. 

Autowas- en poetsbedrijven hoeven geen nieuwe maatregelen te nemen in het kader van de zaterdag afgekondigde harde lockdown. Wel blijven de maatregelen die al werden toegepast langer gelden. In ieder geval tot en met 14 januari moeten hygiënemaatregelen worden genomen en moet er overal anderhalve meter afstand worden gehouden.

De verlengde en op veel vlakken verzwaarde lockdown is ingesteld vanwege de snelle opmars van de omikronvariant van corona. De maatregelen komen er op neer dat alles wat als essentieel is aangemerkt openblijft, terwijl niet-essentiële winkels en andere gelegenheden dichtgaan.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.