Zo ziet de truckwash van SuperTank Zeewolde er na renovatie uit

De truckwash bij tankstation SuperTank in Zeewolde heeft een ware make-over gehad. Het interieur van de truckwash is opnieuw bekleed, met witte Cleanpanel panelen tegen de wanden. Hierdoor ziet de carwash voor vrachtwagens er niet alleen super fris uit, maar is hij ook veel makkelijker te onderhouden.

Bij dit project zijn de kunststof wandpanelen vijf centimeter boven de grond gehangen en is de vloer van Mesa Coatings in een ronding achter de panelen gesmeerd. Hierdoor ontstaat een mooie aansluiting van wand op vloer, die makkelijk schoongehouden kan worden.

Cleanbuild ziet het vaak: carwashmedewerkers die iedere dag staan te poetsen op verouderde tegelwanden. De tegels, die eens wit waren, lijken niet meer schoon te krijgen. De oorzaak is corrosie. Na langdurig en intensief gebruik slijt de glazuurlaag van de tegels en komen er kleine ‘putjes’ in. Vuil kan zich makkelijk aan deze beschadigde tegels hechten, waardoor ze bijna niet meer schoon te krijgen zijn.

Kunststof panelen bieden een mooie oplossing voor dit probleem. De kunststof panelen van Cleanbuild hebben een corrosievrij en super glad oppervlak. Vuil kan zich hier maar zeer moeilijk aan hechten. Wanden die zijn bekleed met kunststof panelen zijn hierdoor heel makkelijk te reinigen. Bovendien zijn Cleanpanel panelen gemaakt van hard PVC, een bijzonder sterk materiaal. Hard PVC slijt nauwelijks en is slag- en stootvast, waardoor ze in Zeewolde jarenlang plezier zullen hebben van blijvend frisse, witte wanden.

Met wanden van meer dan drie meter hoogte had de truckwash in Zeewolde vanzelfsprekend extra lange wandpanelen nodig. Handig aan Cleanpanel is dat de panelen direct op de juiste lengtemaat worden geproduceerd, ook voor truckwashes. Hierdoor kunnen ook zeer hoge wanden strak en vrijwel naadloos worden bekleed.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zo ziet de truckwash van SuperTank Zeewolde er na renovatie uit | CarwashPro

Zo ziet de truckwash van SuperTank Zeewolde er na renovatie uit

De truckwash bij tankstation SuperTank in Zeewolde heeft een ware make-over gehad. Het interieur van de truckwash is opnieuw bekleed, met witte Cleanpanel panelen tegen de wanden. Hierdoor ziet de carwash voor vrachtwagens er niet alleen super fris uit, maar is hij ook veel makkelijker te onderhouden.

Bij dit project zijn de kunststof wandpanelen vijf centimeter boven de grond gehangen en is de vloer van Mesa Coatings in een ronding achter de panelen gesmeerd. Hierdoor ontstaat een mooie aansluiting van wand op vloer, die makkelijk schoongehouden kan worden.

Cleanbuild ziet het vaak: carwashmedewerkers die iedere dag staan te poetsen op verouderde tegelwanden. De tegels, die eens wit waren, lijken niet meer schoon te krijgen. De oorzaak is corrosie. Na langdurig en intensief gebruik slijt de glazuurlaag van de tegels en komen er kleine ‘putjes’ in. Vuil kan zich makkelijk aan deze beschadigde tegels hechten, waardoor ze bijna niet meer schoon te krijgen zijn.

Kunststof panelen bieden een mooie oplossing voor dit probleem. De kunststof panelen van Cleanbuild hebben een corrosievrij en super glad oppervlak. Vuil kan zich hier maar zeer moeilijk aan hechten. Wanden die zijn bekleed met kunststof panelen zijn hierdoor heel makkelijk te reinigen. Bovendien zijn Cleanpanel panelen gemaakt van hard PVC, een bijzonder sterk materiaal. Hard PVC slijt nauwelijks en is slag- en stootvast, waardoor ze in Zeewolde jarenlang plezier zullen hebben van blijvend frisse, witte wanden.

Met wanden van meer dan drie meter hoogte had de truckwash in Zeewolde vanzelfsprekend extra lange wandpanelen nodig. Handig aan Cleanpanel is dat de panelen direct op de juiste lengtemaat worden geproduceerd, ook voor truckwashes. Hierdoor kunnen ook zeer hoge wanden strak en vrijwel naadloos worden bekleed.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.