'Bijzondere mijlpaal'

Indufast neemt activiteiten van Mesa Coatings over

Indufast, gevestigd in Bladel, is een bekende speler in de sector van industriële vloercoatings Foto: Indufast

Indufast heeft de strategische overname van Mesa Coatings aangekondigd. De leverancier van industriële vloercoatings en materialen wil hiermee zijn positie in de markt verder versterken.

Indufast, gevestigd in Bladel, is een bekende speler in de sector van industriële vloercoatings. De overname van Mesa Coatings is een bijzondere mijlpaal voor het bedrijf. “Het stelt ons in staat om onze positie op de markt te versterken en ons productaanbod uit te breiden om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten,” zegt Joost Hermans, directeur van Indufast. “We zijn verheugd om een aantal medewerkers van Mesa Coatings te verwelkomen in de Indufast-familie en kijken ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van onze gezamenlijke doelen.”

Nieuw adres

Als onderdeel van de overname zal Indufast zijn operationele activiteiten verplaatsen naar een nieuw adres in Bladel. Deze verhuizing markeert volgens het bedrijf een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Indufast. Hermans: “Onze nieuwe locatie in Bladel biedt ons niet alleen de ruimte om te groeien, maar stelt ons ook in staat om onze operationele processen te optimaliseren en onze dienstverlening aan klanten verder te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing zal bijdragen aan het versterken van onze concurrentiepositie en het leveren van meer waarde aan onze klanten.”

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.