Dit zijn de plannen van Airffect voor 2022

Airffect maakt drogingsapparatuur voor wasboxen. Het Oostenrijkse bedrijf heeft ambitieuze plannen voor 2022, zoals de Nederlandse en Belgische markt veroveren. Volgens de leverancier is er een ‘enorme vraag’ naar de mogelijkheid voor droging in wasboxen. 

Airffect verwacht dat 2022 een succesvol jaar gaat worden en dat is vooral dankzij voorbereidingen die ze in het verleden al getroffen hebben. Dat zegt Andreas Pasching in een interview met CarwashPro Duitsland. Die voorbereidingen zitten in marktonderzoek, een lange testfase en het al in huis hebben van componenten en materialen om nieuwe apparatuur te kunnen maken.

Pasching vertelt dat het bedrijf in 2016 is opgericht. De drie daarop volgende jaren is er gewerkt aan wel veertien verschillende prototypes voor droging in de wasbox. Van het nieuwe model, de Charge 2.0, zijn er 75 stuks verkocht voordat deze in productie ging.

Airffect komt niet in de knel door leveringsproblemen en de halfgeleiderscrisis. “We zijn al begonnen met de productie voor de aanstaande leveringen en hebben de benodigde componenten en materialen op tijd ingekocht.” Geen knelpunt daar dus. Pasching ziet een grote vraag naar drogers in de wasbox bij eindgebruikers en kocht daarom op tijd in. De productie gebeurt overigens in Duitsland en Oostenrijk, zodat ‘kwaliteit en service’ gegarandeerd zijn. De prijzen blijven sowieso tot half 2022 op hetzelfde niveau als nu, ondanks de stijgende prijs voor grondstoffen.

Airffect zal zich in mei op de Unity in Stuttgart presenteren. In Duitsland en Oostenrijk is een verkoopnetwerk opgezet en binnenkort start een verkooppartner die zich richt op de Nederlandse en Belgische markt. Pasching kijkt bovendien naar Zwitserland en Frankrijk als groeimarkten.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit zijn de plannen van Airffect voor 2022 | CarwashPro

Dit zijn de plannen van Airffect voor 2022

Airffect maakt drogingsapparatuur voor wasboxen. Het Oostenrijkse bedrijf heeft ambitieuze plannen voor 2022, zoals de Nederlandse en Belgische markt veroveren. Volgens de leverancier is er een ‘enorme vraag’ naar de mogelijkheid voor droging in wasboxen. 

Airffect verwacht dat 2022 een succesvol jaar gaat worden en dat is vooral dankzij voorbereidingen die ze in het verleden al getroffen hebben. Dat zegt Andreas Pasching in een interview met CarwashPro Duitsland. Die voorbereidingen zitten in marktonderzoek, een lange testfase en het al in huis hebben van componenten en materialen om nieuwe apparatuur te kunnen maken.

Pasching vertelt dat het bedrijf in 2016 is opgericht. De drie daarop volgende jaren is er gewerkt aan wel veertien verschillende prototypes voor droging in de wasbox. Van het nieuwe model, de Charge 2.0, zijn er 75 stuks verkocht voordat deze in productie ging.

Airffect komt niet in de knel door leveringsproblemen en de halfgeleiderscrisis. “We zijn al begonnen met de productie voor de aanstaande leveringen en hebben de benodigde componenten en materialen op tijd ingekocht.” Geen knelpunt daar dus. Pasching ziet een grote vraag naar drogers in de wasbox bij eindgebruikers en kocht daarom op tijd in. De productie gebeurt overigens in Duitsland en Oostenrijk, zodat ‘kwaliteit en service’ gegarandeerd zijn. De prijzen blijven sowieso tot half 2022 op hetzelfde niveau als nu, ondanks de stijgende prijs voor grondstoffen.

Airffect zal zich in mei op de Unity in Stuttgart presenteren. In Duitsland en Oostenrijk is een verkoopnetwerk opgezet en binnenkort start een verkooppartner die zich richt op de Nederlandse en Belgische markt. Pasching kijkt bovendien naar Zwitserland en Frankrijk als groeimarkten.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.