Auto, wassen, hand, carwash

Wachtende wasklant krijgt parkeerboete

In Londen kreeg een automobilist onlangs een parkeerboete van 100 Brite ponden na een vergeefs ritje naar een wasstraat. De 33-jarige Brit Ahsan Haji zegt 45 minuten te hebben om zijn auto te laten wassen bij het plaatselijke BP-station. Maar aangezien er geen einde kwam aan de wachtrij besloot de man uiteindelijk weer weg te rijden.

Tot zijn grote verbazing ontving hij slechts een week later een parkeerboete, waarin werd geeist dat hij 100 pond aan Euro Car Parks betaald voor het overschrijden van de maximale parkeerduur van 25 minuten.

Haji meldt aan de website Walesonline dat hij weigert de boete te betalen. “We hebben nooit geparkeerd – we stonden de hele tijd in de rij. Er stonden zes of zeven auto’s bij ons in de rij die ook een boete hebben gekregen. Die ga ik absoluut niet betalen. Ze zouden zich moeten schamen.”

Slechte reclame

De ongelukkige automobilist ging met zijn vrouw en drie zoons naar de wasstraat. Ze hadden geen idee dat er iets mis was totdat ze de boete een week later ontvingen. Zustersite CarwashPro.com heeft tevergeefs geprobeerd een reactie te krijgen van de plaatselijke BP-garage, maar dat het geen goede reclame is om wachtende klanten te beboeten in plaats van hun auto te wassen, staat buiten kijf.

Lees ook:

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wachtende wasklant krijgt parkeerboete | CarwashPro
Auto, wassen, hand, carwash

Wachtende wasklant krijgt parkeerboete

In Londen kreeg een automobilist onlangs een parkeerboete van 100 Brite ponden na een vergeefs ritje naar een wasstraat. De 33-jarige Brit Ahsan Haji zegt 45 minuten te hebben om zijn auto te laten wassen bij het plaatselijke BP-station. Maar aangezien er geen einde kwam aan de wachtrij besloot de man uiteindelijk weer weg te rijden.

Tot zijn grote verbazing ontving hij slechts een week later een parkeerboete, waarin werd geeist dat hij 100 pond aan Euro Car Parks betaald voor het overschrijden van de maximale parkeerduur van 25 minuten.

Haji meldt aan de website Walesonline dat hij weigert de boete te betalen. “We hebben nooit geparkeerd – we stonden de hele tijd in de rij. Er stonden zes of zeven auto’s bij ons in de rij die ook een boete hebben gekregen. Die ga ik absoluut niet betalen. Ze zouden zich moeten schamen.”

Slechte reclame

De ongelukkige automobilist ging met zijn vrouw en drie zoons naar de wasstraat. Ze hadden geen idee dat er iets mis was totdat ze de boete een week later ontvingen. Zustersite CarwashPro.com heeft tevergeefs geprobeerd een reactie te krijgen van de plaatselijke BP-garage, maar dat het geen goede reclame is om wachtende klanten te beboeten in plaats van hun auto te wassen, staat buiten kijf.

Lees ook:

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.