Auto wassen voor goed doel

BOVAG Nationale Autowasdag in teken van MS Fonds

Auto wassen voor goed doel

Op de Nationale Autowasdag op zaterdag 2 juli wassen BOVAG autowasbedrijven voor het goede doel. Bij iedere autowasbeurt gaat er een donatie naar het Nationaal MS Fonds. Meer dan negentig bij BOVAG aangesloten autowas- en poetslocaties in Nederland doen mee aan deze actie.

Dit jaar staat de BOVAG Nationale Autowasdag in het teken van het Nationaal MS Fonds. De droom van het Nationaal MS Fonds is een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dit is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarmee in Nederland zo’n 25.000 mensen leven. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek en maakt zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg.

Ook poetsbedrijven doen mee

Voor elke auto die gewassen wordt bij een deelnemend autowasbedrijf, gaat er minstens één euro per wasbeurt naar het goede doel. In de week voorafgaand aan de Nationale Autowasdag zijn er ook deelnemende BOVAG-poetsbedrijven die meedoen. Van maandag 27 juni tot zaterdag 2 juli poetsen zij voor het MS Fonds.

Ook enkele ambassadeurs van het Nationaal MS Fonds gaan zaterdag 2 juli op pad om hun auto te laten wassen, waaronder Kraantje Pappie, Ben Cramer en Victor Abeln.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOVAG Nationale Autowasdag in teken van MS Fonds | CarwashPro
Auto wassen voor goed doel

BOVAG Nationale Autowasdag in teken van MS Fonds

Auto wassen voor goed doel

Op de Nationale Autowasdag op zaterdag 2 juli wassen BOVAG autowasbedrijven voor het goede doel. Bij iedere autowasbeurt gaat er een donatie naar het Nationaal MS Fonds. Meer dan negentig bij BOVAG aangesloten autowas- en poetslocaties in Nederland doen mee aan deze actie.

Dit jaar staat de BOVAG Nationale Autowasdag in het teken van het Nationaal MS Fonds. De droom van het Nationaal MS Fonds is een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dit is een ziekte van het centrale zenuwstelsel waarmee in Nederland zo’n 25.000 mensen leven. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek en maakt zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg.

Ook poetsbedrijven doen mee

Voor elke auto die gewassen wordt bij een deelnemend autowasbedrijf, gaat er minstens één euro per wasbeurt naar het goede doel. In de week voorafgaand aan de Nationale Autowasdag zijn er ook deelnemende BOVAG-poetsbedrijven die meedoen. Van maandag 27 juni tot zaterdag 2 juli poetsen zij voor het MS Fonds.

Ook enkele ambassadeurs van het Nationaal MS Fonds gaan zaterdag 2 juli op pad om hun auto te laten wassen, waaronder Kraantje Pappie, Ben Cramer en Victor Abeln.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.