BOVAG Nationale Autowasdag levert 28.308 euro op voor MS Fonds

Namens BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven overhandigde branchemanager Erik Stern een cheque ter waarde van 28.308 euro aan Leontine Heisen van het Nationaal MS Fonds. De feestelijke uitreiking vond plaats op het hoofdkantoor in Rotterdam. De donatie is het resultaat van de succesvolle BOVAG Nationale Autowasdag die op 2 juli bij 111 autowas- en poetsbedrijven werd gehouden.

Tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag, die traditiegetrouw plaatsvindt op de laatste zaterdag voor de start van de zomervakantie, wassen en poetsen BOVAG-bedrijven voor een goed doel. Dit jaar was de opbrengst bestemd voor het Nationaal MS Fonds.

Gulle donatie

Senior communicatieadviseur Leontine Heisen van het MS Fonds: “Wij zijn ontzettend blij dat BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven deze geweldige actie voor ons op touw hebben gezet. Met deze fantastische bijdrage zijn we weer een stapje dichterbij het verwezenlijken van onze droom: een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dankzij deze gulle donatie kunnen we blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg verbeteren.”

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOVAG Nationale Autowasdag levert 28.308 euro op voor MS Fonds | CarwashPro

BOVAG Nationale Autowasdag levert 28.308 euro op voor MS Fonds

Namens BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven overhandigde branchemanager Erik Stern een cheque ter waarde van 28.308 euro aan Leontine Heisen van het Nationaal MS Fonds. De feestelijke uitreiking vond plaats op het hoofdkantoor in Rotterdam. De donatie is het resultaat van de succesvolle BOVAG Nationale Autowasdag die op 2 juli bij 111 autowas- en poetsbedrijven werd gehouden.

Tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag, die traditiegetrouw plaatsvindt op de laatste zaterdag voor de start van de zomervakantie, wassen en poetsen BOVAG-bedrijven voor een goed doel. Dit jaar was de opbrengst bestemd voor het Nationaal MS Fonds.

Gulle donatie

Senior communicatieadviseur Leontine Heisen van het MS Fonds: “Wij zijn ontzettend blij dat BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven deze geweldige actie voor ons op touw hebben gezet. Met deze fantastische bijdrage zijn we weer een stapje dichterbij het verwezenlijken van onze droom: een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dankzij deze gulle donatie kunnen we blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg verbeteren.”

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.