CarBax opent nieuwe waslocatie met zes wasboxen in Slowakije

CarBax heeft een nieuw wascomplex geopend in Prešov Foto's: CarBax

CarBax heeft een nieuw wascomplex geopend in Prešov, in het oosten van Slowakije. De zes zelfbedieningswasboxen zijn 24/7 geopend en voorzien van de laatste CarBax-wastechnologie.

CarBax opende in april nog een felgeel gekleurd wascomplex met acht wasboxen in Nové Zámky, een stadje in het zuiden van Slowakije. Het autowascentrum in Prešov heeft ook een geel design en is daardoor een opvallende waslocatie.

In de wasboxen is er keuze uit zeven wasprogramma’s. Ook is er zelfbedieningsapparatuur aanwezig voor het schoonmaken van het interieur, waaronder de CarBaxVac DUO-stofzuigers, een schuimklopper en twee roestvrijstalen mattenkloppers. Alle wasboxen zijn uitgerust met een stevige terminal die contactloos en cashloos betalen mogelijk maakt en klantenkaarten accepteert.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

CarBax

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarBax opent nieuwe waslocatie met zes wasboxen in Slowakije | CarwashPro

CarBax opent nieuwe waslocatie met zes wasboxen in Slowakije

CarBax heeft een nieuw wascomplex geopend in Prešov Foto's: CarBax

CarBax heeft een nieuw wascomplex geopend in Prešov, in het oosten van Slowakije. De zes zelfbedieningswasboxen zijn 24/7 geopend en voorzien van de laatste CarBax-wastechnologie.

CarBax opende in april nog een felgeel gekleurd wascomplex met acht wasboxen in Nové Zámky, een stadje in het zuiden van Slowakije. Het autowascentrum in Prešov heeft ook een geel design en is daardoor een opvallende waslocatie.

In de wasboxen is er keuze uit zeven wasprogramma’s. Ook is er zelfbedieningsapparatuur aanwezig voor het schoonmaken van het interieur, waaronder de CarBaxVac DUO-stofzuigers, een schuimklopper en twee roestvrijstalen mattenkloppers. Alle wasboxen zijn uitgerust met een stevige terminal die contactloos en cashloos betalen mogelijk maakt en klantenkaarten accepteert.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

CarBax

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.