De Haan voegt Knaap-tankstations toe aan netwerk

De Haan voegt Knaap-tankstations toe aan netwerk

De Haan Minerale Oliën heeft zijn netwerk recent uitgebreid met twee nieuwe locaties Foto: TankPro/ Remco Nieuwenbroek

De Haan Minerale Oliën heeft zijn netwerk recent uitgebreid met twee nieuwe locaties: Shell Nesselande aan de Brandingdijk in Rotterdam en de Tamoil Express aan de Swanlaweg in Zevenhuizen. Naast een grote shop beschikt het Rotterdamse Shell-station over een wascentrum met twee wasstraten, twaalf wasboxen en tien stofzuigers. Ook bij de Tamoil-locatie kunnen klanten hun auto wassen.

De exploitatie van beide stations wordt overgenomen van ondernemer Koen van der Knaap, die zich binnen het familiebedrijf meer wil gaan focussen op elektrisch laden. Zijn opa begon 52 jaar geleden met het tankstation. En nadat het al die jaren in de familie is gebleven, nam hij het roer tien jaar geleden zelf over. “Het is heel snel gegroeid en op een gegeven moment kom je op een punt dat je denkt: wat is de volgende stap? Toen ben ik met De Haan in gesprek geraakt. Zelf krijg ik nu wat meer rust om andere dingen te ondernemen.”

Daarbij denkt hij vooral aan het aanbieden van laadvoorzieningen. Concrete plannen met Knaap Laden zijn er nog niet. “Ik kijk wat er op mijn pad komt. De overname is net afgerond, dus dat is ook nog wennen.”

Knaaps Keuken

Shell Nesselande is onder andere bekend vanwege de tankshop met het concept ‘Knaaps Keuken’. Binnen dat concept, dat de ondernemer zelf opstartte, worden verschillende soorten belegde broodjes, wraps, burgers en bijvoorbeeld snacks verkocht. Deze tankshop blijft vooralsnog onveranderd.

Verspreid over ons land heeft De Haan meer dan 160 tankstations met de merken BP, Esso, Shell en de eigen merknaam Haan.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Haan voegt Knaap-tankstations toe aan netwerk | CarwashPro
De Haan voegt Knaap-tankstations toe aan netwerk

De Haan voegt Knaap-tankstations toe aan netwerk

De Haan Minerale Oliën heeft zijn netwerk recent uitgebreid met twee nieuwe locaties Foto: TankPro/ Remco Nieuwenbroek

De Haan Minerale Oliën heeft zijn netwerk recent uitgebreid met twee nieuwe locaties: Shell Nesselande aan de Brandingdijk in Rotterdam en de Tamoil Express aan de Swanlaweg in Zevenhuizen. Naast een grote shop beschikt het Rotterdamse Shell-station over een wascentrum met twee wasstraten, twaalf wasboxen en tien stofzuigers. Ook bij de Tamoil-locatie kunnen klanten hun auto wassen.

De exploitatie van beide stations wordt overgenomen van ondernemer Koen van der Knaap, die zich binnen het familiebedrijf meer wil gaan focussen op elektrisch laden. Zijn opa begon 52 jaar geleden met het tankstation. En nadat het al die jaren in de familie is gebleven, nam hij het roer tien jaar geleden zelf over. “Het is heel snel gegroeid en op een gegeven moment kom je op een punt dat je denkt: wat is de volgende stap? Toen ben ik met De Haan in gesprek geraakt. Zelf krijg ik nu wat meer rust om andere dingen te ondernemen.”

Daarbij denkt hij vooral aan het aanbieden van laadvoorzieningen. Concrete plannen met Knaap Laden zijn er nog niet. “Ik kijk wat er op mijn pad komt. De overname is net afgerond, dus dat is ook nog wennen.”

Knaaps Keuken

Shell Nesselande is onder andere bekend vanwege de tankshop met het concept ‘Knaaps Keuken’. Binnen dat concept, dat de ondernemer zelf opstartte, worden verschillende soorten belegde broodjes, wraps, burgers en bijvoorbeeld snacks verkocht. Deze tankshop blijft vooralsnog onveranderd.

Verspreid over ons land heeft De Haan meer dan 160 tankstations met de merken BP, Esso, Shell en de eigen merknaam Haan.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.