Meld je aan voor het CarwashPro Forum in Keulen

Het CarwashPro Forum is op 27 en 28 september in Keulen Foto: Unsplash

Over een maand is het zover: het CarwashPro Forum in Keulen gaat van start. Op dinsdag 27 en woensdag 28 september ontmoeten vertegenwoordigers van de Duitse carwashsector elkaar voor een interessant congres, waar experts uit de branche praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van de carwash-industrie. Ook is er een carwashtour langs bekende carwashes in de omgeving en een Networking Dinner met een boottocht op de Rijn. Aanmelden is nog mogelijk.

De carwashsector in Duitsland groeit snel, en daarmee ook de uitdagingen voor ondernemers. Het CarwashPro Forum biedt daarom de juiste gelegenheid voor experts uit de Duitse carwashbranche om actuele ontwikkelingen te presenteren en te bespreken. Tijdens het congresprogramma vertellen een aantal interessante sprekers over de huidige ontwikkelingen. Bekijk hier het volledige congresprogramma.

Carwashtour

Naast een inhoudelijk programma met diverse sprekers is er een carwashtour langs toonaangevende wasbedrijven in de omgeving. Ondernemers openen de deuren van hun wasstraten voor een ​​kijkje achter de schermen. Deelnemers krijgen hierdoor praktisch inzicht in bestaande carwashsystemen en krijgen de kans om ideeën uit te wisselen en te netwerken met collega’s, ondernemers, leveranciers en experts. De carwashes die worden bezocht zijn THS Scherer, Soapbox Niederpleis en CycleWash.

Op de eerste dag is er ook een speciaal Networking Dinner met een boottocht op de Rijn, met de deelnemers en branchedeskundigen van het congres. Wil jij niets van het CarwashPro Forum missen? Meld je dan hier aan.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meld je aan voor het CarwashPro Forum in Keulen | CarwashPro

Meld je aan voor het CarwashPro Forum in Keulen

Het CarwashPro Forum is op 27 en 28 september in Keulen Foto: Unsplash

Over een maand is het zover: het CarwashPro Forum in Keulen gaat van start. Op dinsdag 27 en woensdag 28 september ontmoeten vertegenwoordigers van de Duitse carwashsector elkaar voor een interessant congres, waar experts uit de branche praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van de carwash-industrie. Ook is er een carwashtour langs bekende carwashes in de omgeving en een Networking Dinner met een boottocht op de Rijn. Aanmelden is nog mogelijk.

De carwashsector in Duitsland groeit snel, en daarmee ook de uitdagingen voor ondernemers. Het CarwashPro Forum biedt daarom de juiste gelegenheid voor experts uit de Duitse carwashbranche om actuele ontwikkelingen te presenteren en te bespreken. Tijdens het congresprogramma vertellen een aantal interessante sprekers over de huidige ontwikkelingen. Bekijk hier het volledige congresprogramma.

Carwashtour

Naast een inhoudelijk programma met diverse sprekers is er een carwashtour langs toonaangevende wasbedrijven in de omgeving. Ondernemers openen de deuren van hun wasstraten voor een ​​kijkje achter de schermen. Deelnemers krijgen hierdoor praktisch inzicht in bestaande carwashsystemen en krijgen de kans om ideeën uit te wisselen en te netwerken met collega’s, ondernemers, leveranciers en experts. De carwashes die worden bezocht zijn THS Scherer, Soapbox Niederpleis en CycleWash.

Op de eerste dag is er ook een speciaal Networking Dinner met een boottocht op de Rijn, met de deelnemers en branchedeskundigen van het congres. Wil jij niets van het CarwashPro Forum missen? Meld je dan hier aan.

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.