BETA op zoek naar ‘Beste pit crew van Nederland’

De huidige top drie binnen de competitie Foto: BETA Opleidingen

BETA Opleidingen is op zoek naar de ‘Beste pit crew van Nederland’. De winnaar van deze competitie wordt op 9 november bekendgemaakt op de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten. Op de stand van de brancheorganisatie worden dan de prijzen en dé eretitel uitgereikt.

Tankstationmedewerkers en -eigenaren kunnen al sinds 5 september meestrijden voor een plekje in het klassement. Ze hebben tot 4 november de tijd om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Dat doen ze door e-learnings af te ronden op het leerplatform ‘Power Up!’ van de brancheorganisatie. Zo krijgen deelnemers bijvoorbeeld 500 punten voor het maken van de e-learning ‘Overvalpreventie bij tankstations en wasbedrijven’ en 100 punten voor de training ‘Agressie bij tabaksverkoop’. In totaal zijn er 1.200 punten te verdienen. Daarnaast zijn er extra punten te verzamelen door mee te doen aan verschillende challenges.

Leercultuur stimuleren

“Met de donkere dagen op komst is dit hét moment om de veiligheidsmodules onder de aandacht te brengen en direct punten te verdienen”, vertelt Lilly ter Beek van BETA Opleidingen. De competitie richt zich op de hele Nederlandse tankstationbranche. “In deze roerige tijden kan het maken van e-learnings er bij medewerkers nog wel eens bij in schieten. Met deze wedstrijd wil BETA Opleidingen de leercultuur binnen de branche stimuleren en laten zien dat leren ook leuk kan zijn, omdat je het samen doet als team.”

Ook teams die nog niet zijn ingeschreven, kunnen alsnog meedoen. “Door als station deel te nemen aan deze race bevorder je de teamspirit en kan je laten zien dat de medewerkers op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving en uitblinken in veiligheid en gastvrijheid”, aldus Ter Beek. De crews bestaan uit minimaal drie en maximaal tien collega’s.

Top drie

Het klassement wordt momenteel aangevoerd door Shell Vriezeveen De Broodjesbox (score van 6180), gevolgd door BP Uden (score van 5067) en TotalEnergies Lindetrek (score van 4740). Elke maandag en donderdag wordt de ranglijst geüpdatet. De hoofdprijs is een teamuitje naar keuze (tegen een gemaximeerd budget). Ook de nummers twee en drie krijgen een prijs.

Heb jij je al aangemeld voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 9 en 10 november in Expo Houten? De toegang is gratis voor bedrijven uit de tankstation- en carwashbranche, mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BETA op zoek naar ‘Beste pit crew van Nederland’ | CarwashPro

BETA op zoek naar ‘Beste pit crew van Nederland’

De huidige top drie binnen de competitie Foto: BETA Opleidingen

BETA Opleidingen is op zoek naar de ‘Beste pit crew van Nederland’. De winnaar van deze competitie wordt op 9 november bekendgemaakt op de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten. Op de stand van de brancheorganisatie worden dan de prijzen en dé eretitel uitgereikt.

Tankstationmedewerkers en -eigenaren kunnen al sinds 5 september meestrijden voor een plekje in het klassement. Ze hebben tot 4 november de tijd om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Dat doen ze door e-learnings af te ronden op het leerplatform ‘Power Up!’ van de brancheorganisatie. Zo krijgen deelnemers bijvoorbeeld 500 punten voor het maken van de e-learning ‘Overvalpreventie bij tankstations en wasbedrijven’ en 100 punten voor de training ‘Agressie bij tabaksverkoop’. In totaal zijn er 1.200 punten te verdienen. Daarnaast zijn er extra punten te verzamelen door mee te doen aan verschillende challenges.

Leercultuur stimuleren

“Met de donkere dagen op komst is dit hét moment om de veiligheidsmodules onder de aandacht te brengen en direct punten te verdienen”, vertelt Lilly ter Beek van BETA Opleidingen. De competitie richt zich op de hele Nederlandse tankstationbranche. “In deze roerige tijden kan het maken van e-learnings er bij medewerkers nog wel eens bij in schieten. Met deze wedstrijd wil BETA Opleidingen de leercultuur binnen de branche stimuleren en laten zien dat leren ook leuk kan zijn, omdat je het samen doet als team.”

Ook teams die nog niet zijn ingeschreven, kunnen alsnog meedoen. “Door als station deel te nemen aan deze race bevorder je de teamspirit en kan je laten zien dat de medewerkers op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving en uitblinken in veiligheid en gastvrijheid”, aldus Ter Beek. De crews bestaan uit minimaal drie en maximaal tien collega’s.

Top drie

Het klassement wordt momenteel aangevoerd door Shell Vriezeveen De Broodjesbox (score van 6180), gevolgd door BP Uden (score van 5067) en TotalEnergies Lindetrek (score van 4740). Elke maandag en donderdag wordt de ranglijst geüpdatet. De hoofdprijs is een teamuitje naar keuze (tegen een gemaximeerd budget). Ook de nummers twee en drie krijgen een prijs.

Heb jij je al aangemeld voor de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 9 en 10 november in Expo Houten? De toegang is gratis voor bedrijven uit de tankstation- en carwashbranche, mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.