Kans op wolk met Saharazand

Opnieuw kans op vieze auto’s door Saharazand

Kans op wolk met Saharazand Foto: Unsplash

Volgens Weer.nl is er vrijdag in delen van het land kans op Saharazand. Op basis van modelberekeningen lijkt de grootste concentratie aan Saharazand zich boven het zuidoosten van het land voor te doen. Voor carwashes goed nieuws, want mogelijk leidt de wolk tot meer drukte bij de wasstraat dit weekend.

De vraag is nog hoe dik de wolk precies zal zijn en tot op welke hoogte het zand is doorgedrongen. Dat de hoogste concentratie zich mogelijk boven het zuidoosten bevindt, betekent overigens niet dat er alleen daar overlast zal zijn. Weer.nl spreekt over hoge sluierbewolking boven heel Nederland. Als er maar genoeg deeltjes Saharazand in die bewolking zitten, krijgen meerdere delen in het land ermee te maken.

Lees ook: 

Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opnieuw kans op vieze auto’s door Saharazand | CarwashPro
Kans op wolk met Saharazand

Opnieuw kans op vieze auto’s door Saharazand

Kans op wolk met Saharazand Foto: Unsplash

Volgens Weer.nl is er vrijdag in delen van het land kans op Saharazand. Op basis van modelberekeningen lijkt de grootste concentratie aan Saharazand zich boven het zuidoosten van het land voor te doen. Voor carwashes goed nieuws, want mogelijk leidt de wolk tot meer drukte bij de wasstraat dit weekend.

De vraag is nog hoe dik de wolk precies zal zijn en tot op welke hoogte het zand is doorgedrongen. Dat de hoogste concentratie zich mogelijk boven het zuidoosten bevindt, betekent overigens niet dat er alleen daar overlast zal zijn. Weer.nl spreekt over hoge sluierbewolking boven heel Nederland. Als er maar genoeg deeltjes Saharazand in die bewolking zitten, krijgen meerdere delen in het land ermee te maken.

Lees ook: 

Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.