Carwash Overvecht doneert weekendomzet aan slachtoffers aardbeving

Foto ter illustratie Foto: Pixabay

Steeds meer carwashes zetten zich in voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Zo ook Carwash Overvecht in Utrecht, die de gehele omzet van zaterdag 18 en zondag 19 februari gaat doneren aan hulp voor de slachtoffers.

“Maandagochtend 6 februari werden we wakker met het verschrikkelijke nieuws dat Turkije en Syrië waren getroffen door een hevige aardbeving”, zegt mede-eigenaar van Carwash Overvecht, Mehmet Eroglu op zijn LinkedIn-pagina. “In de uren die daarop volgen werd duidelijk hoe desastreus het was. Als Carwash Overvecht willen wij ook onze steun bieden door de omzet van komend weekend te doneren aan de slachtoffers van de aardbeving.” Hij besluit zijn oproep op social media met: “Help de slachtoffers”.

De donatie zal na het weekend van 18 en 19 februari worden overgemaakt naar Stichting Turkse Humanitaire Hulp Nederland. Carwash Overvecht is te vinden aan de Californiëdreef 21 in Utrecht.

De aankondiging van Carwash Overvecht op LinkedIn.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Overvecht doneert weekendomzet aan slachtoffers aardbeving | CarwashPro

Carwash Overvecht doneert weekendomzet aan slachtoffers aardbeving

Foto ter illustratie Foto: Pixabay

Steeds meer carwashes zetten zich in voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Zo ook Carwash Overvecht in Utrecht, die de gehele omzet van zaterdag 18 en zondag 19 februari gaat doneren aan hulp voor de slachtoffers.

“Maandagochtend 6 februari werden we wakker met het verschrikkelijke nieuws dat Turkije en Syrië waren getroffen door een hevige aardbeving”, zegt mede-eigenaar van Carwash Overvecht, Mehmet Eroglu op zijn LinkedIn-pagina. “In de uren die daarop volgen werd duidelijk hoe desastreus het was. Als Carwash Overvecht willen wij ook onze steun bieden door de omzet van komend weekend te doneren aan de slachtoffers van de aardbeving.” Hij besluit zijn oproep op social media met: “Help de slachtoffers”.

De donatie zal na het weekend van 18 en 19 februari worden overgemaakt naar Stichting Turkse Humanitaire Hulp Nederland. Carwash Overvecht is te vinden aan de Californiëdreef 21 in Utrecht.

De aankondiging van Carwash Overvecht op LinkedIn.

Lees ook: 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.