Autoradam

Autoradam komt in actie voor slachtoffers Turkije en Syrië

De vestiging van Autoradam in Almere Foto: CarwashPro/ Belinda Meijers

Autoradam is een inzamelingsactie gestart voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De aankomende twee weken wordt voor elk bezoek aan de wasstraat 1 euro gestort op Giro555. Autoradam wil hiermee zijn steun uitspreken voor de Turkse en Syrische gemeenschap. 

Toen eigenaar van Autoradam, Rob van den Boogaard hoorde van het nieuws over de zware aardbeving in Turkije en Syrië en de vele slachtoffers, wilde hij gelijk in actie komen. “Hier moeten we iets mee gaan doen, dachten we bij Autoradam. We konden snel schakelen en hebben de acties op social media opgezet. Op deze manier willen we onze steun uitspreken voor de Turkse en Syrische gemeenschap. En misschien geven we hiermee wel het goede voorbeeld.”

Voor elke wasbeurt 1 euro naar Giro555

De inzameling is vandaag (vrijdag 10 februari) van start gegaan bij alle vestigingen van Autoradam en duurt tot en met 28 februari. Voor elke wasbeurt wordt 1 euro overgemaakt naar Giro555. Via de stories op het Instagram-account van Autoradam wordt dagelijks bekend gemaakt hoeveel het ingezamelde bedrag is. Daarnaast wordt de dagelijkse inzamelingsstatus op Facebook gedeeld.

De social media post van Autoradam met de aankondiging van de inzamelingsactie.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autoradam komt in actie voor slachtoffers Turkije en Syrië | CarwashPro
Autoradam

Autoradam komt in actie voor slachtoffers Turkije en Syrië

De vestiging van Autoradam in Almere Foto: CarwashPro/ Belinda Meijers

Autoradam is een inzamelingsactie gestart voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De aankomende twee weken wordt voor elk bezoek aan de wasstraat 1 euro gestort op Giro555. Autoradam wil hiermee zijn steun uitspreken voor de Turkse en Syrische gemeenschap. 

Toen eigenaar van Autoradam, Rob van den Boogaard hoorde van het nieuws over de zware aardbeving in Turkije en Syrië en de vele slachtoffers, wilde hij gelijk in actie komen. “Hier moeten we iets mee gaan doen, dachten we bij Autoradam. We konden snel schakelen en hebben de acties op social media opgezet. Op deze manier willen we onze steun uitspreken voor de Turkse en Syrische gemeenschap. En misschien geven we hiermee wel het goede voorbeeld.”

Voor elke wasbeurt 1 euro naar Giro555

De inzameling is vandaag (vrijdag 10 februari) van start gegaan bij alle vestigingen van Autoradam en duurt tot en met 28 februari. Voor elke wasbeurt wordt 1 euro overgemaakt naar Giro555. Via de stories op het Instagram-account van Autoradam wordt dagelijks bekend gemaakt hoeveel het ingezamelde bedrag is. Daarnaast wordt de dagelijkse inzamelingsstatus op Facebook gedeeld.

De social media post van Autoradam met de aankondiging van de inzamelingsactie.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.