Man raakt bekneld in wasstraat in Zwaag

Foto ter illustratie Foto: Unsplash

Een man is maandagochtend 27 februari bekneld geraakt tussen zijn auto en de rollover-wasinstallatie bij AtTheCarWashCompany in Zwaag, naast het Argos-tankstation. Hij heeft even vastgezeten voordat de brandweer hem uiteindelijk kon bevrijden.

Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Hoe de man precies vast is komen te zitten, is nog onduidelijk. De brandweer werd in de ochtend ingeschakeld om de man te bevrijden uit de rollover. Het slachtoffer is daarna met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Man raakt bekneld in wasstraat in Zwaag | CarwashPro

Man raakt bekneld in wasstraat in Zwaag

Foto ter illustratie Foto: Unsplash

Een man is maandagochtend 27 februari bekneld geraakt tussen zijn auto en de rollover-wasinstallatie bij AtTheCarWashCompany in Zwaag, naast het Argos-tankstation. Hij heeft even vastgezeten voordat de brandweer hem uiteindelijk kon bevrijden.

Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Hoe de man precies vast is komen te zitten, is nog onduidelijk. De brandweer werd in de ochtend ingeschakeld om de man te bevrijden uit de rollover. Het slachtoffer is daarna met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.