Beurs

Ammeraal Beltech terug uit Las Vegas: ‘Groeiende trend voor conveyors’

De producten van Ammeraal Beltech op de beursvloer van de Car Wash Show Foto's: Niels Singeling/ Promedia

Ammeraal Beltech kijkt terug op een succesvolle Car Wash Show in Las Vegas. Op verschillende stands werd het eigen product gepresenteerd, waaronder de uni-ACB, CSB en AMB-banden, inclusief accessoires. “De sterk groeiende trend van dubbelspoor conveyors is duidelijk merkbaar”, zegt Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech.

“En dat geldt ook voor de enkelspoor en interieur conveyors”, vult Claassen aan, global industry segment manager automotive bij Ammeraal Beltech. Verschillende producten zijn gepresenteerd in Las Vegas, met naast de banden ook bijbehorende accessoires, zoals de innovatieve, meer slijtvaste inserts en de unieke tandwielaandrijving.

Meerdere stands

Ammeraal Beltech was in 2016 voor de eerste keer aanwezig op de Car Wash Show, om op de stand van STI Conveyors ondersteuning te verlenen. Dit jaar was dat voor STI Conveyors op de Sonny’s stand, voor Minda binnen de stand van Motor City Wash Works, voor NCS, IDC (International Drying Cooperation) en Black Cobra conveyors. “Deze editie was erg succesvol voor ons met zoveel bedrijven die met onze kunststof schakelbanden zijn gaan werken”, vervolgt Claassen. “Deels nieuw en deels als vervanging van andere kunststof schakelbanden.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Op de stand van Sonny’s.

Nare ervaringen voorkomen

In Las Vegas kwam de interesse voor de producten van Ammeraal Beltech voornamelijk uit Amerika, maar zijn er ook geïnteresseerde bezoekers geweest vanuit Canada, Nederland, Duitsland, het Midden-Oosten, China en Korea, vertelt Claassen. Op de beurs waren er met name vragen over de levensduur en betrouwbaarheid van de kunststof schakelband. “Dat is deels omdat er in het verleden – en nu nog steeds – niet al te goede ervaringen zijn met andere kunststof schakelbanden. Hier hebben wij samen met de bedrijven waarmee we samenwerken een goed antwoord op, omdat zowel de conveyor ontwerpen, gebruikte materialen en onze kunststof schakelbanden samengebracht worden om deze nare ervaringen te voorkomen.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Op de stand van NCS.

De dubbelspoors conveyors worden volgens Claassen meer en meer gezien als ‘ultiem klantvriendelijk’. “En doordat de vier wielen niet meer rollen – zoals bij een kettingwasstraat – ook ideaal om problemen te vermijden met automatisch remmende wielen die we tegenwoordig steeds meer zien in de nieuwste auto’s.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ammeraal Beltech terug uit Las Vegas: ‘Groeiende trend voor conveyors’ | CarwashPro
Beurs

Ammeraal Beltech terug uit Las Vegas: ‘Groeiende trend voor conveyors’

De producten van Ammeraal Beltech op de beursvloer van de Car Wash Show Foto's: Niels Singeling/ Promedia

Ammeraal Beltech kijkt terug op een succesvolle Car Wash Show in Las Vegas. Op verschillende stands werd het eigen product gepresenteerd, waaronder de uni-ACB, CSB en AMB-banden, inclusief accessoires. “De sterk groeiende trend van dubbelspoor conveyors is duidelijk merkbaar”, zegt Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech.

“En dat geldt ook voor de enkelspoor en interieur conveyors”, vult Claassen aan, global industry segment manager automotive bij Ammeraal Beltech. Verschillende producten zijn gepresenteerd in Las Vegas, met naast de banden ook bijbehorende accessoires, zoals de innovatieve, meer slijtvaste inserts en de unieke tandwielaandrijving.

Meerdere stands

Ammeraal Beltech was in 2016 voor de eerste keer aanwezig op de Car Wash Show, om op de stand van STI Conveyors ondersteuning te verlenen. Dit jaar was dat voor STI Conveyors op de Sonny’s stand, voor Minda binnen de stand van Motor City Wash Works, voor NCS, IDC (International Drying Cooperation) en Black Cobra conveyors. “Deze editie was erg succesvol voor ons met zoveel bedrijven die met onze kunststof schakelbanden zijn gaan werken”, vervolgt Claassen. “Deels nieuw en deels als vervanging van andere kunststof schakelbanden.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Op de stand van Sonny’s.

Nare ervaringen voorkomen

In Las Vegas kwam de interesse voor de producten van Ammeraal Beltech voornamelijk uit Amerika, maar zijn er ook geïnteresseerde bezoekers geweest vanuit Canada, Nederland, Duitsland, het Midden-Oosten, China en Korea, vertelt Claassen. Op de beurs waren er met name vragen over de levensduur en betrouwbaarheid van de kunststof schakelband. “Dat is deels omdat er in het verleden – en nu nog steeds – niet al te goede ervaringen zijn met andere kunststof schakelbanden. Hier hebben wij samen met de bedrijven waarmee we samenwerken een goed antwoord op, omdat zowel de conveyor ontwerpen, gebruikte materialen en onze kunststof schakelbanden samengebracht worden om deze nare ervaringen te voorkomen.”

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Op de stand van NCS.

De dubbelspoors conveyors worden volgens Claassen meer en meer gezien als ‘ultiem klantvriendelijk’. “En doordat de vier wielen niet meer rollen – zoals bij een kettingwasstraat – ook ideaal om problemen te vermijden met automatisch remmende wielen die we tegenwoordig steeds meer zien in de nieuwste auto’s.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.