Voormalige Q-Wash Den Bosch en Rosmalen officieel geopend als Washin7
nu zeven vestigingen

Voormalige Q-Wash Den Bosch en Rosmalen officieel geopend als Washin7

Directeur-eigenaar Frank Vekemans (l): 'Heel trots dat we deze twee prachtige vestigingen aan Washin7 mogen toevoegen'. Rechts commercieel manager Jasper Vekemans Foto: ProMedia, 2023

Carwashformule Washin7 heeft twee kettingwasstraten geopend in de eigen kleuren: aan de Rietveldenweg in ‘s-Hertogenbosch en de Groote Vlietlaan in Rosmalen. Het zijn de twee voormalige vestigingen van Q-Wash die vorig jaar augustus door Washin7 werden overgenomen.

Met de officiële opening van de twee nieuwe kettingwasstraten, komt Washin7 heel toepasselijk op zeven carwashlocaties in totaal. De andere vijf bevinden zich in Eindhoven (2), Bergen op Zoom, Roosendaal en Venlo. Washin7 is met 120 medewerkers en ruim een miljoen autowassingen per jaar een van de grootste en meest bekende autowasformules van Nederland. Na de opening in 2011 van de eerste Washin7 op bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven nam eigenaar-directeur Frank Vekemans vorig jaar augustus Q-Wash over, de autowasformule van ondernemer Patrick van Laarhoven. ‘Wat zijn we trots met z’n allen dat we twee prachtige bedrijven mogen toevoegen aan Washin7!’, zo liet Vekemans destijds weten. ‘Het zijn bedrijven met hetzelfde gedachtegoed, waar kwaliteit en aandacht voor personeel en klanten voorop staat.’

Luxe uitstraling

Beide nieuwe Washin7-vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen vallen op door hun grootte, gebruik van duurzame materialen en luxe uitstraling. Met een lengte van 65 meter is de kettingwasstraat in Rosmalen een van de langste van Nederland. In de vestiging in ‘s-Hertogenbosch wordt het stofzuigersysteem vervangen door een hypermoderne variant met een hogere capaciteit, die gratis te gebruiken is na het wassen van de auto. Voor klanten van Q-Wash heeft de overname geen gevolgen: abonnementen en bestaande tegoeden blijven geldig. Daarnaast is het premium-abonnement geïntroduceerd.

Met de ingebruikname van de twee nieuwe Washin7 vestigingen gaat de formule meer dan 1 miljoen auto’s per jaar wassen. Volgens het bedrijf gebeurt dit volgens de allernieuwste technieken. 95 procent van het water dat wordt gebruikt wordt gerecycled. Daarnaast wordt in alle vestigingen gebruik gemaakt van ledverlichting en wordt energie waar mogelijk opgewekt met zonnepanelen.

Trots

In een interview met CarwashPro zei Vekemans heel ’trots’ te zijn om de twee Q-Wash vestigingen te mogen overnemen. “Ik ken Patrick van Laarhoven, eigenaar en oprichter van Q-Wash, al sinds we samen in de branche zijn begonnen. In ruim tien jaar tijd hebben we een mooie vriendschap opgebouwd, waarin we ook zakelijk veel kennis en know-how met elkaar hebben gedeeld. Vanuit die band is de overname natuurlijk extra bijzonder.”

Naadloos aansluiten

Toen Van Laarhoven op een gegeven moment aangaf dat hij iets anders wilde gaan doen, liet Vekemans hem weten geïnteresseerd te zijn om het bedrijf over te nemen. “Het zijn twee fantastische vestigingen die echt naadloos op de onze aansluiten”, aldus Vekemans. “En ook de match met de leiding en het personeel is top. Wij zijn Patrick heel dankbaar dat hij zijn kindje – want zo voelt dat natuurlijk als je zelf iets hebt opgebouwd – aan ons heeft toevertrouwd.”

Washin7 is ambitieus en wil in Zuid-Nederland groeien naar een keten van vijftien tot twintig wasstraten. Zo ontstaat in deze regio een netwerk van herkenbare wasstraten waar volgens de formule elke dag met passie wordt gewerkt aan de missie ’Kwaliteit, Snelheid en Beleving’.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voormalige Q-Wash Den Bosch en Rosmalen officieel geopend als Washin7 | CarwashPro
Voormalige Q-Wash Den Bosch en Rosmalen officieel geopend als Washin7
nu zeven vestigingen

Voormalige Q-Wash Den Bosch en Rosmalen officieel geopend als Washin7

Directeur-eigenaar Frank Vekemans (l): 'Heel trots dat we deze twee prachtige vestigingen aan Washin7 mogen toevoegen'. Rechts commercieel manager Jasper Vekemans Foto: ProMedia, 2023

Carwashformule Washin7 heeft twee kettingwasstraten geopend in de eigen kleuren: aan de Rietveldenweg in ‘s-Hertogenbosch en de Groote Vlietlaan in Rosmalen. Het zijn de twee voormalige vestigingen van Q-Wash die vorig jaar augustus door Washin7 werden overgenomen.

Met de officiële opening van de twee nieuwe kettingwasstraten, komt Washin7 heel toepasselijk op zeven carwashlocaties in totaal. De andere vijf bevinden zich in Eindhoven (2), Bergen op Zoom, Roosendaal en Venlo. Washin7 is met 120 medewerkers en ruim een miljoen autowassingen per jaar een van de grootste en meest bekende autowasformules van Nederland. Na de opening in 2011 van de eerste Washin7 op bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven nam eigenaar-directeur Frank Vekemans vorig jaar augustus Q-Wash over, de autowasformule van ondernemer Patrick van Laarhoven. ‘Wat zijn we trots met z’n allen dat we twee prachtige bedrijven mogen toevoegen aan Washin7!’, zo liet Vekemans destijds weten. ‘Het zijn bedrijven met hetzelfde gedachtegoed, waar kwaliteit en aandacht voor personeel en klanten voorop staat.’

Luxe uitstraling

Beide nieuwe Washin7-vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen vallen op door hun grootte, gebruik van duurzame materialen en luxe uitstraling. Met een lengte van 65 meter is de kettingwasstraat in Rosmalen een van de langste van Nederland. In de vestiging in ‘s-Hertogenbosch wordt het stofzuigersysteem vervangen door een hypermoderne variant met een hogere capaciteit, die gratis te gebruiken is na het wassen van de auto. Voor klanten van Q-Wash heeft de overname geen gevolgen: abonnementen en bestaande tegoeden blijven geldig. Daarnaast is het premium-abonnement geïntroduceerd.

Met de ingebruikname van de twee nieuwe Washin7 vestigingen gaat de formule meer dan 1 miljoen auto’s per jaar wassen. Volgens het bedrijf gebeurt dit volgens de allernieuwste technieken. 95 procent van het water dat wordt gebruikt wordt gerecycled. Daarnaast wordt in alle vestigingen gebruik gemaakt van ledverlichting en wordt energie waar mogelijk opgewekt met zonnepanelen.

Trots

In een interview met CarwashPro zei Vekemans heel ’trots’ te zijn om de twee Q-Wash vestigingen te mogen overnemen. “Ik ken Patrick van Laarhoven, eigenaar en oprichter van Q-Wash, al sinds we samen in de branche zijn begonnen. In ruim tien jaar tijd hebben we een mooie vriendschap opgebouwd, waarin we ook zakelijk veel kennis en know-how met elkaar hebben gedeeld. Vanuit die band is de overname natuurlijk extra bijzonder.”

Naadloos aansluiten

Toen Van Laarhoven op een gegeven moment aangaf dat hij iets anders wilde gaan doen, liet Vekemans hem weten geïnteresseerd te zijn om het bedrijf over te nemen. “Het zijn twee fantastische vestigingen die echt naadloos op de onze aansluiten”, aldus Vekemans. “En ook de match met de leiding en het personeel is top. Wij zijn Patrick heel dankbaar dat hij zijn kindje – want zo voelt dat natuurlijk als je zelf iets hebt opgebouwd – aan ons heeft toevertrouwd.”

Washin7 is ambitieus en wil in Zuid-Nederland groeien naar een keten van vijftien tot twintig wasstraten. Zo ontstaat in deze regio een netwerk van herkenbare wasstraten waar volgens de formule elke dag met passie wordt gewerkt aan de missie ’Kwaliteit, Snelheid en Beleving’.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.