Truckwash 1 Group neemt Truckwash Asten over: ‘Positie versterkt’
strategische acquisitie

Truckwash 1 Group neemt Truckwash Asten over: ‘Positie verder versterkt’

De overname van Truckwash Asten biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding in de vrachtwagenwasindustrie, aldus Truckwash 1 Group. Foto: Truckwash 1 Group, 2023

Truckwash 1 Group, aanbieder van vrachtwagenwasstraten in Nederland, heeft per 1 juli 2023 Truckwash Asten overgenomen. Met de strategische acquisitie van de truckwash in de Brabantse plaats zegt het bedrijf haar positie als marktleider verder te hebben versterkt.

De overname van Truckwash Asten biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding in de vrachtwagenwasindustrie, zo licht Truckwash 1 Group toe. Het bedrijf uit Bodegraven zegt met de overname haar voortdurende inzet voort te zetten om hoogwaardige en uitgebreide wasdiensten aan te bieden aan vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven in Nederland. De acquisitie van Truckwash Asten biedt het bedrijf de mogelijkheid om haar aanwezigheid te vergroten en nieuwe klanten te verwelkomen in de regio Asten. Truckwash 1 Group staat bekend om haar professionele en grondige reiniging, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder exterieurwasbeurten en speciale behandelingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende vrachtwagens en ladingen.

Beter van dienst

‘De overname van Truckwash Asten is een strategische beslissing om onze activiteiten verder uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn’, zegt CEO Johannes Snoek. ‘Deze overname stelt ons in staat om de bestaande klanten van Truckwash Asten naadloos te bedienen en hen te laten profiteren van onze hoogwaardige wasdiensten. We zullen ons blijven inzetten voor klanttevredenheid en het leveren van uitstekende waservaringen voor vrachtwagens in heel Nederland.’

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Truckwash 1 Group neemt Truckwash Asten over: ‘Positie verder versterkt’ | CarwashPro
Truckwash 1 Group neemt Truckwash Asten over: ‘Positie versterkt’
strategische acquisitie

Truckwash 1 Group neemt Truckwash Asten over: ‘Positie verder versterkt’

De overname van Truckwash Asten biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding in de vrachtwagenwasindustrie, aldus Truckwash 1 Group. Foto: Truckwash 1 Group, 2023

Truckwash 1 Group, aanbieder van vrachtwagenwasstraten in Nederland, heeft per 1 juli 2023 Truckwash Asten overgenomen. Met de strategische acquisitie van de truckwash in de Brabantse plaats zegt het bedrijf haar positie als marktleider verder te hebben versterkt.

De overname van Truckwash Asten biedt nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding in de vrachtwagenwasindustrie, zo licht Truckwash 1 Group toe. Het bedrijf uit Bodegraven zegt met de overname haar voortdurende inzet voort te zetten om hoogwaardige en uitgebreide wasdiensten aan te bieden aan vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven in Nederland. De acquisitie van Truckwash Asten biedt het bedrijf de mogelijkheid om haar aanwezigheid te vergroten en nieuwe klanten te verwelkomen in de regio Asten. Truckwash 1 Group staat bekend om haar professionele en grondige reiniging, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder exterieurwasbeurten en speciale behandelingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende vrachtwagens en ladingen.

Beter van dienst

‘De overname van Truckwash Asten is een strategische beslissing om onze activiteiten verder uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn’, zegt CEO Johannes Snoek. ‘Deze overname stelt ons in staat om de bestaande klanten van Truckwash Asten naadloos te bedienen en hen te laten profiteren van onze hoogwaardige wasdiensten. We zullen ons blijven inzetten voor klanttevredenheid en het leveren van uitstekende waservaringen voor vrachtwagens in heel Nederland.’

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.