Partner

CarBax introduceert Basic Line op CWSE

The CarBax Galanta carwash Foto: CarBax

In de weken voorafgaand aan Car Wash Show Europe publiceren we een serie interviews met leveranciers en exposanten die aanwezig zullen zijn op de beurs in Amsterdam. Dit keer is het woord aan CarBax, de Slowaakse leverancier van wastechniek voor selfservice wasboxen. Wat laten zij straks zien op de beurs?

“Onze belangrijkste focus zal de introductie zijn van onze nieuwe lijn zelfbedieningsapparatuur”, zegt CarBax. “Onze nieuwe ‘Basic Line’ vertegenwoordigt een lijn van producten die betaalbaar is voor de klant.” De Basic Line is volgens de leverancier geschikt voor kleinere autowasstraten, tankstations, parkeerplaatsen, garages of bedrijven die hun diensten willen uitbreiden met zelfreiniging.

Een van de machines uit deze lijn is de CarBax BasicChange, een nieuwe basisversie van de bankbiljettenwisselaar die bankbiljetten omwisselt in munten of munten in kleinere coupures. Een andere is de CarBax Foam Cleaner Basic: een nieuwe versie van de zelfbedieningsschuimreiniger ‘die dik actief schuim creëert en het schuim met de onzuiverheden opzuigt’. “We hebben de constructie van de apparaten aangepast om een meer betaalbare versie van beide apparaten te bieden. De constructie is nog steeds volledig van roestvrijstaal, om een lange levensduur van de apparaten te kunnen garanderen.”

Autowastechnologie

Wat CarBax nog meer zal presenteren:

CarBax Control Panel – “We laten zien hoe gebruiksvriendelijk onze technologie voor zelfbedieningswasstraten is voor de eindklant. We zullen het hele systeem van het wasproces uitleggen en alle verschillende wasprogramma’s introduceren die het te bieden heeft.”

CarBax Change – “Een bankbiljettenwisselaar die bankbiljetten en munten in munten inwisselt, maar ook aanvullende service biedt voor het verkopen en opwaarderen van klantenkaarten.”

CarBax Vac MONO – “Onze krachtige single-service stofzuiger.”

CarBax Mat Holder Stand – “De roestvrijstalen mathouderstandaard die een perfecte aanvulling is op de zelfbedieningsschuimreiniger en stofzuiger.”

CarBax Dispenser 4 – “Onze wasmiddeldispenser die vier verschillende soorten chemicaliën afgeeft voor auto-interieur en exterieur. Het kan ook worden geproduceerd in een kleinere versie, CarBax Dispenser 2 genaamd, die twee verschillende soorten chemicaliën afgeeft.”

Ontmoeting met de CEO

De CEO’s van CarBax – Tomas en Peter – zullen ook tijdens Car Wash Show Europe aanwezig zijn. “Bezoekers krijgen de kans om met hen te spreken en een mogelijke samenwerking te bespreken. Er zullen ook meer teamleden zijn. Allen zijn zeer ervaren en zullen graag de technologie laten zien.”

Dit interview komt van onze zustertitel CarwashPro.com

Kom jij op 21 en 22 september naar de grootste carwashbeurs van Europa, in EXPO Greater Amsterdam? Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van autowassen, innovaties binnen de branche, nieuwe producten en interessante partijen? Meld je dan gratis aan voor toegang tot Car Wash Show Europe via deze link.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarBax introduceert Basic Line op CWSE | CarwashPro
Partner

CarBax introduceert Basic Line op CWSE

The CarBax Galanta carwash Foto: CarBax

In de weken voorafgaand aan Car Wash Show Europe publiceren we een serie interviews met leveranciers en exposanten die aanwezig zullen zijn op de beurs in Amsterdam. Dit keer is het woord aan CarBax, de Slowaakse leverancier van wastechniek voor selfservice wasboxen. Wat laten zij straks zien op de beurs?

“Onze belangrijkste focus zal de introductie zijn van onze nieuwe lijn zelfbedieningsapparatuur”, zegt CarBax. “Onze nieuwe ‘Basic Line’ vertegenwoordigt een lijn van producten die betaalbaar is voor de klant.” De Basic Line is volgens de leverancier geschikt voor kleinere autowasstraten, tankstations, parkeerplaatsen, garages of bedrijven die hun diensten willen uitbreiden met zelfreiniging.

Een van de machines uit deze lijn is de CarBax BasicChange, een nieuwe basisversie van de bankbiljettenwisselaar die bankbiljetten omwisselt in munten of munten in kleinere coupures. Een andere is de CarBax Foam Cleaner Basic: een nieuwe versie van de zelfbedieningsschuimreiniger ‘die dik actief schuim creëert en het schuim met de onzuiverheden opzuigt’. “We hebben de constructie van de apparaten aangepast om een meer betaalbare versie van beide apparaten te bieden. De constructie is nog steeds volledig van roestvrijstaal, om een lange levensduur van de apparaten te kunnen garanderen.”

Autowastechnologie

Wat CarBax nog meer zal presenteren:

CarBax Control Panel – “We laten zien hoe gebruiksvriendelijk onze technologie voor zelfbedieningswasstraten is voor de eindklant. We zullen het hele systeem van het wasproces uitleggen en alle verschillende wasprogramma’s introduceren die het te bieden heeft.”

CarBax Change – “Een bankbiljettenwisselaar die bankbiljetten en munten in munten inwisselt, maar ook aanvullende service biedt voor het verkopen en opwaarderen van klantenkaarten.”

CarBax Vac MONO – “Onze krachtige single-service stofzuiger.”

CarBax Mat Holder Stand – “De roestvrijstalen mathouderstandaard die een perfecte aanvulling is op de zelfbedieningsschuimreiniger en stofzuiger.”

CarBax Dispenser 4 – “Onze wasmiddeldispenser die vier verschillende soorten chemicaliën afgeeft voor auto-interieur en exterieur. Het kan ook worden geproduceerd in een kleinere versie, CarBax Dispenser 2 genaamd, die twee verschillende soorten chemicaliën afgeeft.”

Ontmoeting met de CEO

De CEO’s van CarBax – Tomas en Peter – zullen ook tijdens Car Wash Show Europe aanwezig zijn. “Bezoekers krijgen de kans om met hen te spreken en een mogelijke samenwerking te bespreken. Er zullen ook meer teamleden zijn. Allen zijn zeer ervaren en zullen graag de technologie laten zien.”

Dit interview komt van onze zustertitel CarwashPro.com

Kom jij op 21 en 22 september naar de grootste carwashbeurs van Europa, in EXPO Greater Amsterdam? Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van autowassen, innovaties binnen de branche, nieuwe producten en interessante partijen? Meld je dan gratis aan voor toegang tot Car Wash Show Europe via deze link.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.