Bedrijfsvoering

Sluit je aan bij het team: EenzetCarwash lanceert wervingsvideo voor monteurs

De monteurs van EenzetCarwash zijn in staat om snel problemen op te lossen in de wasstraat ProMedia Studios

Degelijke service aan de klanten blijft een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van EenzetCarwash. Naast servicemonteurs die de belangrijkste onderdelen van de carwash installaties altijd in de bus hebben liggen, beschikt EenzetCarwash ook over een magazijn waarin vrijwel alle onderdelen op voorraad zijn. “Daardoor zijn onze monteurs in staat om snel service te kunnen verlenen.”

“De introductie van de nieuwe Istobal rollovers van het type M’Wash 2, M’wash 3, M’wash 3 pro en de vernieuwde wasboxtechniek J’Wash 4 heeft momenteel ook de interesse van veel klanten”, zegt Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash. “In de aankomende periode zullen de eerste rollovers en wasboxen geplaatst worden. Ook dat maakt dat monteurs altijd welkom zijn om deel uit te maken van het team van EenzetCarwash om de klanten goed te kunnen bedienen.”

Om dit te realiseren is EenzetCarwash constant op zoek naar nieuwe monteurs. Zowel voor nieuw te bouwen installaties als voor de service. “Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt om deel uit te maken van het team of wanneer je wilt investeren in Istobal carwashtechniek”, aldus Mekelenkamp.

In onderstaande video presenteert EenzetCarwash het monteursvak en de dagelijkse werkzaamheden binnen het team.

Deze video is gemaakt door ProMedia Group, de uitgeverij van CarwashPro.nl. Heeft u een bedrijf in de carwashbranche en bent u ook geïnteresseerd in een eigen promotiefilm of bedrijfsvideo? Vraag naar de mogelijkheden via redactie@carwashpro.nl

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sluit je aan bij het team: EenzetCarwash lanceert wervingsvideo voor monteurs | CarwashPro
Bedrijfsvoering

Sluit je aan bij het team: EenzetCarwash lanceert wervingsvideo voor monteurs

De monteurs van EenzetCarwash zijn in staat om snel problemen op te lossen in de wasstraat ProMedia Studios

Degelijke service aan de klanten blijft een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van EenzetCarwash. Naast servicemonteurs die de belangrijkste onderdelen van de carwash installaties altijd in de bus hebben liggen, beschikt EenzetCarwash ook over een magazijn waarin vrijwel alle onderdelen op voorraad zijn. “Daardoor zijn onze monteurs in staat om snel service te kunnen verlenen.”

“De introductie van de nieuwe Istobal rollovers van het type M’Wash 2, M’wash 3, M’wash 3 pro en de vernieuwde wasboxtechniek J’Wash 4 heeft momenteel ook de interesse van veel klanten”, zegt Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash. “In de aankomende periode zullen de eerste rollovers en wasboxen geplaatst worden. Ook dat maakt dat monteurs altijd welkom zijn om deel uit te maken van het team van EenzetCarwash om de klanten goed te kunnen bedienen.”

Om dit te realiseren is EenzetCarwash constant op zoek naar nieuwe monteurs. Zowel voor nieuw te bouwen installaties als voor de service. “Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt om deel uit te maken van het team of wanneer je wilt investeren in Istobal carwashtechniek”, aldus Mekelenkamp.

In onderstaande video presenteert EenzetCarwash het monteursvak en de dagelijkse werkzaamheden binnen het team.

Deze video is gemaakt door ProMedia Group, de uitgeverij van CarwashPro.nl. Heeft u een bedrijf in de carwashbranche en bent u ook geïnteresseerd in een eigen promotiefilm of bedrijfsvideo? Vraag naar de mogelijkheden via redactie@carwashpro.nl

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.