Nieuwe stofzuigers

ACE introduceert nieuwe samenwerking met Tommy’s tijdens CWSE

Een wasstraat van Tommy's Express Foto: Tommy's Express

Vanuit de nieuwe samenwerking krijgt Tommy’s Express een prominente plek op de stand van ACE Carwash Systems tijdens Car Wash Show Europe. Ook de bekende bar van ACE zal niet ontbreken. “Op die manier wordt onze stand een plek om rond te hangen.”

Car Wash Show Europe is op en 21 en 22 september in Amsterdam. ACE Car Wash Systems zal met een stand aanwezig zijn. Met 170 geïnstalleerde autowasstraten is het bedrijf uit Weesp één van de grotere spelers in de Benelux.

Ruby Kamerbeek, manager bij ACE Carwash Systems, vertelt hoe hun aanwezigheid tijdens CWSE eruit komt te zien. “Dit jaar bouwen we de stand in drie delen. Het is twee keer zo groot als voorgaande jaren. Het belangrijkste element is natuurlijk onze beroemde bar. Zo wordt onze stand ook een plek om gewoon rond te hangen.”

Links van deze bar komt Holz met zijn wasstraatsystemen en rechts van de bar is een grote ruimte voor de nieuwe partner uit Amerika: Tommy’s Express. Naast de jarenlange samenwerking met Holz, die al jaren machines aan ACE levert, hebben ze onlangs een deal gemaakt met deze grote, Amerikaanse speler. Het merk komt volgend jaar naar Nederland.

Groeispurt

“Een nieuwe naam in Europa”, zegt Kamerbeek. “Met dit Amerikaanse model kan de hele Europese markt een groeispurt verwachten waar de hele industrie van zal profiteren. Tommy’s past daar perfect bij: een familiebedrijf, autowasstraten met een hoog aantal wasbeurten per uur en sterke, betrouwbare structuren. We kunnen niet wachten om dat op CWSE aan het publiek te laten zien.”

Futuristische stofzuigers

ACE laat op de beurs ook zijn nieuwe stofzuigers zien. “Recentelijk hebben wij een compleet nieuw stofzuigerplein ontwikkeld, dat al in gebruik is op locaties in Nederland. Deze zuilen zijn echt next level, waarbij alles in de zuil zelf te vinden en te koop is. Betalen gaat uiteraard per pin of telefoon, en het leuke van de automaten is dat alles wordt aangestuurd door stappenmotoren. Dit voorkomt de gebruikelijke geluidschaos op een stofzuigerplein, terwijl er misschien alleen maar één stofzuiger wordt gebruikt.”

Een groot deel van het team van ACE zal aanwezig zijn, vertelt Kamerbeek. “Vanuit ACE komen we met 25 man, Holz komt met 5 en Tommy’s ook met 5. Iedereen zal beschikbaar zijn voor een praatje. Persoonlijk verwacht ik veel mensen te zien. Natuurlijk is het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet ontstaat er wel een samenwerking. Maar het belangrijkste is dat we hier kunnen laten zien wat we doen en wat voor bedrijf we zijn.”

Achteraf betalen

ACE is ervan overtuigd dat ‘achteraf betalen’ een gespreksonderwerp zal zijn op de beurs. “Het is ons duidelijk dat dit een toekomstige ontwikkeling zal zijn. Dit is wat mensen willen, en ik begrijp dat achteraf betalen veel voordelen heeft. Je scant eenvoudig het kenteken en vanaf dat moment gaat alles via dat nummer. Er is geen sprake van een menselijke fout, de klant betaalt óf in de auto óf achteraf bij een kiosk. Alles gebeurt digitaal. U heeft geen contant geld meer in handen en de administratie verloopt automatisch. Bovendien werken meerdere kassa’s tegelijkertijd. Het gaat veel sneller.”

En, zoals Kamerbeek uitlegt, is er nog een groot voordeel: “Je upselling gaat ook automatisch. Want als je een keuze maakt, stuur je meteen een melding als iemand zeker is van zijn keuze. Misschien krijg je bedenkingen over dat aanbod.”

Vierkante meters

Omdat dit de eerste Nederlandse carwashshow is na corona, verwacht Kamerbeek dat er veel bezoekers zullen komen. “Daar zijn wij klaar voor. Met Tommy’s aan boord moesten we ons hoofdkantoor uitbreiden. We moesten de vierkante meters van ons kantoor verdubbelen. Het lijkt alleen maar passend dat we ook de vierkante meters op de show verdubbelen, toch? Hoe meer mensen er aan de bar passen, hoe leuker het dit jaar zal zijn op Car Wash Show Europe”, aldus Kamerbeek.

Dit interview komt van onze zustertitel CarwashPro.com

ACE Carwash Systems, Tommy’s Express en Holz zijn te vinden op stand 3.06.01. Benieuwd naar de andere exposanten op de beurs? Bekijk hier het overzicht met alle bedrijven en leveranciers die aanwezig zullen zijn tijdens Car Wash Show Europe.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.