Achter de schermen

Car Wash Tours langs drie unieke carwashlocaties

BOB Autowas Rotterdam IJsselmonde heeft een LCD-scherm bij de ingang van de wasstraat Foto: CarwashPro/ Belinda Meijers

Het programma voor de Car Wash Tours is bekend. Ook dit keer worden op de dag voor Car Wash Show Europe drie unieke carwashlocaties bezocht, voor een kijkje achter de schermen.

De Car Wash Tours maken deel uit van Car Wash Show Europe en vinden plaats op woensdag 20 september. Deelnemers worden met touringbussen naar drie carwashlocaties gebracht. Dit keer zijn dat Autoradam in Almere, BOB Autowas in Rotterdam IJsselmonde en Falcon Carwash in Rotterdam Spaanse Polder.

Autoradam Almere

Autoradam in Almere is een uitzonderlijke locatie waar de carwash zijn traditionele rol overstijgt. Naast een mooi vormgegeven washal met een wasstraat, stofzuigplein en interieurbaan, wordt het totaalconcept verder uitgebreid met onder andere selfservice wasboxen, een tankstation met shop, autoverhuur, dogwash en een E-bike Experience Centre.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Autoradam in Almere is een opvallende carwash, waar goed nagedacht is over de lichtinval. Foto: CarwashPro/Belinda Meijers

BOB Autowas Rotterdam IJsselmonde

BOB Autowas in Rotterdam IJsselmonde laat zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van carwashtechnologie. Deze gloednieuwe, ultramoderne XL-wasstraat heeft een indrukwekkend LCD-scherm bij de ingang en nog tal van andere innovaties. Naast een interieurbaan is er ook een detailingbaan en ook de uitgebreide, technologische ruimte is een kijkje waard.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

BOB Autowas Rotterdam IJsselmonde is een ultramoderne XL-wasstraat. Foto: CarwashPro/Belinda Meijers

Falcon Carwash Rotterdam

Falcon Carwash Rotterdam Spaanse Polder introduceert een volledig onbemande en geautomatiseerde rollover-wasstraat voor het hele wagenpark, waarbij gemak centraal staat. De rollovers zijn ook geschikt voor grotere voertuigen, tot 3.20 meter hoog en 2.20 meter breed. Op deze locatie wordt alles digitaal en remote afgehandeld, waarbij ook gedacht is aan beveiliging om het 24/7 te kunnen laten draaien.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Falcon Carwash Rotterdam Spaanse Polder is volledig geautomatiseerd en 24/7 geopend. Foto: Falcon Carwash

Meld je aan

De touringbussen vertekken om 10.00 uur vanaf de hoofdlocatie van Car Wash Show Europe, EXPO Greater Amsterdam. Aan het einde van de tours komen de deelnemers hier weer terug en is er nog een netwerkborrel om de dag af te sluiten.

Wil jij deelnemen aan de Car Wash Tours? Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, aanmelden kan hier.

Het grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Naast de beursvloer zijn er kennissessies, netwerkborrels en een Car Wash Dinner met award uitreiking. Ben jij erbij? Meld je hier aan en mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Tours langs drie unieke carwashlocaties | CarwashPro
Achter de schermen

Car Wash Tours langs drie unieke carwashlocaties

BOB Autowas Rotterdam IJsselmonde heeft een LCD-scherm bij de ingang van de wasstraat Foto: CarwashPro/ Belinda Meijers

Het programma voor de Car Wash Tours is bekend. Ook dit keer worden op de dag voor Car Wash Show Europe drie unieke carwashlocaties bezocht, voor een kijkje achter de schermen.

De Car Wash Tours maken deel uit van Car Wash Show Europe en vinden plaats op woensdag 20 september. Deelnemers worden met touringbussen naar drie carwashlocaties gebracht. Dit keer zijn dat Autoradam in Almere, BOB Autowas in Rotterdam IJsselmonde en Falcon Carwash in Rotterdam Spaanse Polder.

Autoradam Almere

Autoradam in Almere is een uitzonderlijke locatie waar de carwash zijn traditionele rol overstijgt. Naast een mooi vormgegeven washal met een wasstraat, stofzuigplein en interieurbaan, wordt het totaalconcept verder uitgebreid met onder andere selfservice wasboxen, een tankstation met shop, autoverhuur, dogwash en een E-bike Experience Centre.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Autoradam in Almere is een opvallende carwash, waar goed nagedacht is over de lichtinval. Foto: CarwashPro/Belinda Meijers

BOB Autowas Rotterdam IJsselmonde

BOB Autowas in Rotterdam IJsselmonde laat zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van carwashtechnologie. Deze gloednieuwe, ultramoderne XL-wasstraat heeft een indrukwekkend LCD-scherm bij de ingang en nog tal van andere innovaties. Naast een interieurbaan is er ook een detailingbaan en ook de uitgebreide, technologische ruimte is een kijkje waard.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

BOB Autowas Rotterdam IJsselmonde is een ultramoderne XL-wasstraat. Foto: CarwashPro/Belinda Meijers

Falcon Carwash Rotterdam

Falcon Carwash Rotterdam Spaanse Polder introduceert een volledig onbemande en geautomatiseerde rollover-wasstraat voor het hele wagenpark, waarbij gemak centraal staat. De rollovers zijn ook geschikt voor grotere voertuigen, tot 3.20 meter hoog en 2.20 meter breed. Op deze locatie wordt alles digitaal en remote afgehandeld, waarbij ook gedacht is aan beveiliging om het 24/7 te kunnen laten draaien.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Falcon Carwash Rotterdam Spaanse Polder is volledig geautomatiseerd en 24/7 geopend. Foto: Falcon Carwash

Meld je aan

De touringbussen vertekken om 10.00 uur vanaf de hoofdlocatie van Car Wash Show Europe, EXPO Greater Amsterdam. Aan het einde van de tours komen de deelnemers hier weer terug en is er nog een netwerkborrel om de dag af te sluiten.

Wil jij deelnemen aan de Car Wash Tours? Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, aanmelden kan hier.

Het grootste carwashevenement van Europa vindt op 21 en 22 september plaats in EXPO Greater Amsterdam. Naast de beursvloer zijn er kennissessies, netwerkborrels en een Car Wash Dinner met award uitreiking. Ben jij erbij? Meld je hier aan en mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.