Partner

CarBax met eigen technologie klaar voor nieuwe markten

De Dispenser SB Wash van CarBax Foto: CarBax

CarBax zal deze week op de beursvloer van Car Wash Show Europe te vinden zijn met een eigen stand. Het Slowaakse bedrijf is er klaar voor om met zijn zelfbedieningstechnologie voor carwashes nieuwe markten te betreden.

Momenteel is CarBax op zoek naar nieuwe distributeurs. “We streven ernaar ons distributeursteam uit te breiden om ervoor te zorgen dat klanten wereldwijd kunnen profiteren van de voordelen van onze technologie”, zegt Peter Matejbus, medeoprichter van CarBax.

Op recente beurzen tekende CarBax al meerdere distributeurdeals en startte een aantal onderhandelingen. “Momenteel zijn we klaar om nieuwe markten te betreden met onze robuuste, roestvrijstalen zelfbedieningstechnologie met ons nieuwe uitgebreide portfolio”, zegt Matejbus.

Voor de kleinere autowasstraat

CarBax heeft een Top Line-producten voor zelfbedieningswasstraten en aanvullende wasapparatuur, waaronder stofzuigers, schuimreinigers, bandenpompen en dispensers. Tijdens Car Wash Show Europe introduceert het bedrijf zijn nieuwe Basic Line. “Dit is een vriendelijk geprijsd assortiment, geschikt voor klanten en markten met een beperkt budget.” Dit betekent dat het op maat is gemaakt voor kleinere autowasstraten, benzinestations, parkeerterreinen, garages of bedrijven die hun diensten willen uitbreiden met zelfbedieningsschoonmaak.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Betaling met kaart of contant geld.

De producten uit de Basic Line die op de beurs te zien zullen zijn, zijn de CarBax FoamCleaner Basic en CarBax BasicChange. “Beide producten zijn gemaakt van roestvrij staal om een lange levensduur te garanderen.”

Uit de Top Line brengt CarBax de stofzuiger CarBaxVac MONO mee, evenals de schuimreiniger met als extra uitrusting de roestvrijstalen mathouderstandaard, de CarBax Dispenser 4, het bedieningspaneel voor zelfbedieningsruimtes en de biljettenwisselaar CarBax Change.

CarBax is tijdens Car Wash Show Europe te vinden op standnummer 4.05.01. Benieuwd welke andere exposanten deelnemen aan de beurs? Kijk hier voor het overzicht en meld je hier gratis aan voor toegang. Car Wash Show Europe is op donderdag 21 en vrijdag 22 september in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarBax met eigen technologie klaar voor nieuwe markten | CarwashPro
Partner

CarBax met eigen technologie klaar voor nieuwe markten

De Dispenser SB Wash van CarBax Foto: CarBax

CarBax zal deze week op de beursvloer van Car Wash Show Europe te vinden zijn met een eigen stand. Het Slowaakse bedrijf is er klaar voor om met zijn zelfbedieningstechnologie voor carwashes nieuwe markten te betreden.

Momenteel is CarBax op zoek naar nieuwe distributeurs. “We streven ernaar ons distributeursteam uit te breiden om ervoor te zorgen dat klanten wereldwijd kunnen profiteren van de voordelen van onze technologie”, zegt Peter Matejbus, medeoprichter van CarBax.

Op recente beurzen tekende CarBax al meerdere distributeurdeals en startte een aantal onderhandelingen. “Momenteel zijn we klaar om nieuwe markten te betreden met onze robuuste, roestvrijstalen zelfbedieningstechnologie met ons nieuwe uitgebreide portfolio”, zegt Matejbus.

Voor de kleinere autowasstraat

CarBax heeft een Top Line-producten voor zelfbedieningswasstraten en aanvullende wasapparatuur, waaronder stofzuigers, schuimreinigers, bandenpompen en dispensers. Tijdens Car Wash Show Europe introduceert het bedrijf zijn nieuwe Basic Line. “Dit is een vriendelijk geprijsd assortiment, geschikt voor klanten en markten met een beperkt budget.” Dit betekent dat het op maat is gemaakt voor kleinere autowasstraten, benzinestations, parkeerterreinen, garages of bedrijven die hun diensten willen uitbreiden met zelfbedieningsschoonmaak.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Betaling met kaart of contant geld.

De producten uit de Basic Line die op de beurs te zien zullen zijn, zijn de CarBax FoamCleaner Basic en CarBax BasicChange. “Beide producten zijn gemaakt van roestvrij staal om een lange levensduur te garanderen.”

Uit de Top Line brengt CarBax de stofzuiger CarBaxVac MONO mee, evenals de schuimreiniger met als extra uitrusting de roestvrijstalen mathouderstandaard, de CarBax Dispenser 4, het bedieningspaneel voor zelfbedieningsruimtes en de biljettenwisselaar CarBax Change.

CarBax is tijdens Car Wash Show Europe te vinden op standnummer 4.05.01. Benieuwd welke andere exposanten deelnemen aan de beurs? Kijk hier voor het overzicht en meld je hier gratis aan voor toegang. Car Wash Show Europe is op donderdag 21 en vrijdag 22 september in EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Mis het niet!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.